caravanpas

De Nationale Caravanpas, pechhulp op locatie!

Loes en Henk waren net aan het genieten van het lentezonnetje voor hun voortent, tot Loes binnen in de caravan ontdekte dat de koelkast ermee opgehouden was. Naast het eten en drinken dat erin stond en gekoeld moest worden, is kamperen zonder werkende koelkast hopeloos. Ze zouden extra kosten moeten maken door kant-en-klaar eten af te halen of uit eten te gaan. Kosten waar ze niet op gerekend zouden hebben.

Gelukkig had Henk een week voor vertrek gehoord van de Nationale Caravan Pas. Toen hij hoorde dat maar liefst 1 op de 13 kampeerders technische problemen of schade krijgen aan hun caravan, camper, vouwwagen of stacaravan, besloot hij meteen een lidmaatschap af te sluiten. De Nationale Caravan Pas komt direct en ondersteunt op de camping zelf of op locatie. De ANWB en andere pechhulporganisaties helpen je alleen tijdens je reis. Dus als je onderweg bent van A naar B. Maar als je tijdens het kamperen een technisch probleem of schade krijgt, dan valt dit niet onder de dekking van je pechhulporganisatie.

Hij belde meteen met de schade helpdesk. Deze kon met een paar technische vragen vaststellen dat er een monteur ingeschakeld moest worden. Henk was bang dat deze de volgende dag pas zou komen, maar de telefoniste kon hem geruststellen. Er zou die dag nog een monteur langskomen om het probleem te inspecteren en zo mogelijk te repareren.

Bovengenoemde situatie zou u ook zomaar kunnen overkomen. Natuurlijk geldt het niet alleen voor de koelkast. U kunt ook denken aan reparaties van kranen, boilers, elektra, gas, lekkages enz.

Wij willen dat onze klanten altijd hulp krijgen wanneer dit nodig is. U kunt ons altijd bellen maar wanneer u op vakantie bent in bijv. Friesland en de koelkast begeeft het zijn wij niet in staat direct naar u toe te komen. Vandaar dat wij ons aangesloten hebben bij het reparatienetwerk van de Caravanpas. U kunt dezelfde kwaliteit verwachten als dat u van ons gewend bent.

Met de Caravanpas bent u verzekerd van een zorgeloze vakantie. De monteur repareert de schade ter plekke en kunt rustig in het zonnetje blijven zitten!

Er zijn twee keuzemogelijkheden

De Basic pas    

Betaal het eerste jaar slechts € 5,95 i.p.v. € 9,95 !

Pechhulp in heel Nederland, Binnen 24 uur,  Voorrijkosten € 40, =,  Uurloon € 69, =

De Excellent pas

Betaal het eerste jaar slechts € 49,50 i.p.v. € 59,50 !

Pechhulp in heel Nederland,  Binnen 24 uur,  Geen voorrijkosten, Geen uurloon                                                 

Ja, ik wil zo’n handige pas!

Klik hier: http://www.caravanpas.nl/bestellen/actiecode/vliet2017

caravanpas