Bovag onderhoudsbeurt aan uw vouwwagen

Werkzaamheden aan uw vouwwagen vragen om vakmanschap, kennis en ervaring. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG Caravan- & Camperbedrijven. Zo bent u ervan verzekerd dat werkzaamheden aan uw vouwwagen volgens de strenge normen en de BOVAG algemene voorwaarden uitgevoerd worden. Uiteraard door gediplomeerde onderhoudsmonteurs met een passie voor vouwwagens!

Een BOVAG-onderhoudsbeurt
Om uw vouwwagen in goede conditie te houden, adviseren wij om elke twee jaar een BOVAG-onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. In het tussenjaar voldoet een speedcheck. Zo kunt u altijd veilig op vakantie.

Schadeherstel
U kunt bij ons ook terecht met alle merken vouwwagens voor schadeherstel. Van lichte tot zeer ernstige schade; wij hebben jarenlange ervaring met schadeherstel. wij zorgen voor een professionele reparatie met originele onderdelen, zodat u weer kunt genieten van uw vouwwagen.

Wij maken het u gemakkelijk!
Nog zo’n voordeel van Van Vliet Caravans: uw vouwwagen hoeft voor onderhoud en reparatie de stalling niet eens uit. U hoeft alleen een afspraak te maken en wij regelen de rest. Dat scheelt u een hoop tijd! Maak gebruik van het formulier hiernaast en wij nemen contact met u op.

Geen stallingklant?
Geen probleem! Ook dan bent u van harte welkom en is uw vouwwagen bij ons in goede handen. Dus ook alleen voor service, onderhoud en (schade)reparaties, moet u bij Van Vliet Caravans zijn!

Alles onder één dak: dat bespaart u kostbare tijd!

Geef de opdracht door via het formulier hiernaast.

Bekijk hier de tarieven.

bovag-onderhoud

Bij een BOVAG-onderhoudsbeurt voeren wij diverse vaste werkzaamheden uit, gericht op veiligheid onderweg, veiligheid op de camping en een langere levensduur.

  • De verkeersveiligheid is gediend bij zorgvuldig onderhoud van het chassis, de remmen en de koppeling. Remmen worden gecontroleerd en zo nodig gereinigd, gangbaar gemaakt, ontroest en afgesteld. Chassisbouten en moeren met het juiste aanhaalmoment vastgezet; belangrijk want het chassis draagt bij aan de levensduur van de opbouw. Verder worden bewegende delen gecontroleerd en gesmeerd. Ook de klemkracht van de stabilisatorkoppeling valt onder deze onderhoudsgroep. Die antislingerkoppeling dient ook uw veiligheid onderweg.
  • Is er sprake van gaslekkage, dan komen wij daar tijdens de onderhoudsbeurt achter. Met vijf keer de normale werkdruk persen wij de gasinstallatie af, om lekkages op te sporen. Natuurlijk vallen de levensduur, veiligheid en werking van de gasslang, drukregelaar, gebruikers en afsluiters daar ook onder.
  • Uw vouwwagen moet aan wettelijk eisen voldoen. Wij controleren onder andere of onderdelen vast zitten, de verlichting werkt en of lengtedriehoeken en reflectoren aanwezig en heel zijn.
  • We voeren een zorgvuldige controle uit op de bandenspanning, profieldiepte, de leeftijd van de banden en het draagvermogen.
  • Op verzoek de eventuele aanwezige 230V- aansluiting in de wand, de 12V-installatie, het watersysteem en de werking van het gasfornuis gecontroleerd worden.

Aanvraag onderhoud vouwwagen

Aanvraag onderhoud