Fotowedstrijd ‘Trek erop uit!’

Ik ga op vakantie en neem mee….. De vakantieperiode staat weer voor de deur en het is bij ons alweer lekker druk. Wij wensen u uiteraard allemaal een hele fijne vakantie toe! En wat gaat er mee op reis? Iedereen heeft tegenwoordig wel een camera op zak… Is het niet de smartphone dan wel een echte spiegelreflexcamera. Kiekjes maken is zo gedaan! Wij vinden het ontzettend leuk om een berichtje van uw vakantieadres te ontvangen. En daarom organiseren we deze zomer een heuse fotowedstrijd! Doet u ook mee?! Zo maken we samen mooie vakantie-herinneringen!

Al die prachtige kampeermiddelen staan natuurlijk regelmatig in onze stalling. Maar wij zien eigenlijk niet op welke mooie plekjes ze nog meer komen. Daarom organiseren wij een fotowedstrijd waarbij we u vragen om vanaf het vakantieadres een leuke foto door te sturen. Uw camper in een mooi landschap. Uw caravan op een gezellige camping. Of uw idee van ultieme vrijheid van het kamperen. Alles mag! We vinden het vooral erg leuk om een beetje mee te mogen genieten!

fotowedstrijd

Laat u wat horen vanaf uw vakantieadres? Omdat we uw foto’s ontzettend waarderen, maken we er een echte fotowedstrijd van. Deze wedstrijd organiseren wij in samenwerking met Fotocursus Westland. Bij een wedstrijd hoort natuurlijk ook een mooie prijs en daarom maakt u onder andere kans op een fotografiecursus DOEN IS LEREN van Fotocursus Westland.

Herinneringen maken we samen!

We vinden het erg leuk om uw foto’s te ontvangen! Stuurt u ons een kiekje toe? Dit mag van alles zijn, maar wij vinden het vooral erg leuk om te zien waar uw campers en caravans naar zijn afgereisd. Lees hieronder meer over de fotowedstrijd en hoe u uw foto’s kunt insturen!

Praktisch:

Stuur uw vakantiefoto in naar info@fotocursuswestland.nl of via whatsapp naar: 06-42675436. Voorzien van datum, uw naam en een korte omschrijving van de foto. Voor de professionaliteit van de fotowedstrijd wordt dit verzorgd door Fotocursus Westland, zij zorgen natuurlijk goed voor uw ingestuurde foto’s en voor uw privacy gegevens. Wij hopen veel vakantie plezier te ontvangen, wij zijn reuze benieuwd!!

Horen we van u deze vakantie? Genoeg tijd om mee te doen want de sluitingsdatum is pas 1 oktober 2019!  Wij wensen u in elk geval een heerlijke lange zomer toe!

Aanvullende voorwaarden:

  1. De informatie van e-mailadressen etc. worden na 12 maanden, na einde fotowedstrijd, verwijderd uit het bestand van Fotocursus Westland.
  2. Alle rechten van publicatie via o.a. social media en gebruik van de ingezonden foto’s worden vrijgegeven door de auteur van de foto’s aan van Vliet Caravans. De eigendomsrechten blijven van kracht voor de auteur/fotograaf.
  3. De uitslag wordt bekend gemaakt in de maand oktober 2019 door jury-voorzitter Ronald Bakker, partner en docent van Fotocursus Westland. Het oordeel van de jury is bindend.
  4. Fotocursus Westland is het aanspreekpunt voor eventuele verdere informatie van de fotowedstrijd “Trek er op uit”.

fotowedstrijd

Holland Campers