Luxe camperstalling = 100% vrijheid!

Uw camper is een kostbaar goed, wij bij Van Vliet begrijpen dat. Zelf de touwtjes in handen hebben waardoor u 100% vrijheid ervaart.. dat is onze insteek van onze nieuwe dienstverlening: de Luxe Camperstalling!

100% controle = 100% vrijheid
De luxe ervaart u met deze stalling omdat u zelf alle controle heeft over uw camper en dat geeft u volledige vrijheid… u beschikt namelijk over een eigen ruime vaste plek! Daarnaast kunt u op elk gewenst moment uw camper zelf ophalen en terugbrengen via een goed  beveiligde toegang. Daar het een vaste plek betreft kunt u ervoor kiezen om uw auto (of een ander voertuig) achter te laten in de beveiligde stalling als u met de camper vertrekt.

Stallen met een gerust hart
Naast de Self-service is de Luxe Camperstalling uiteraard voorzien van een 230V-aansluiting, voor het opladen van uw accu’s. Tevens kunt u de banden van uw camper op ons terrein altijd oppompen. De camper blijft in uitstekende conditie dankzij het perfecte stallingklimaat; de ruimte wordt goed geventileerd en uw camper staat op een schelpenondergrond. En wij bieden meer dan alleen stalling, zorgeloos stallen én.. zorgeloos op pad!

Totaal onderhoud  – alles onder 1 dak
Zorgeloos op vakantie gaan vraagt om meer dan alleen een (luxe) stalling. Naast de jaarlijkse Apk-keuring verzorgen wij het totale onderhoud aan uw camper. Denk aan motorisch en technisch onderhoud, maar vergeet ook het onderhoud aan de opbouw niet. Uw camper heeft goed onderhoud nodig en wij verzorgen het gehele plaatje van a tot z op onze speciale camperbrug.

Daarnaast kunt u terecht voor:
– schadeherstel  (met originele onderdelen)
– montage van accessoires
– wasservice
– weegbrug

Alles onder een dak: dat bespaart u kostbare tijd!

Topstalling.nl
 Wij zijn aangesloten bij Topstallingen.nl. Deze staan garant voor een goede en veilige stalling van uw camper, een betrouwbare, hoge standaard voor service en kwaliteit en bevestigt dat wij beschikken over alle vereiste vergunningen.

Prijzen 2020
Voor een luxe camperplaats hebben wij 2 verschillende soorten:
Klein: een totale lengte van de camper die kleiner dan 6 meter: € 1247,81 (=VOL)
Groot: een totale lengte van de camper die tussen de 6-7,5 meter: € 1452,37 (beschikbaar vanaf 01-06-2020)
De bovenstaande prijzen zijn inclusief B.T.W. en een stallingsovereenkomst is altijd alleen voor 1 geheel (kalender)jaar.

Interesse?
Heeft u interesse in onze Luxe Camperstalling of wilt u er meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op! Per 1 juni 2020 openen wij een 2de Luxe Camperstalling en de inschrijving hiervoor is inmiddels gestart (30 janauri 2020).