Luxe camperstalling

Uw camper is een kostbaar goed, bij Van Vliet begrijpen wij dat. En ondanks dat ons professionele team uiterst zorgvuldig met de campers van onze klanten omgaat, begrijpen wij het ook als u tóch liever zelf de touwtjes in handen heeft. Daarom introduceren wij vanaf juni 2019: de Luxe Camperstalling.

100% controle
Wanneer u gebruik maakt van onze Luxe Camperstalling beschikt u over een ruime vaste plek. Via een goed  beveiligde toegang kunt u bijna op elk gewenst moment uw camper zelf ophalen en terugbrengen. Daar het een vaste plek betreft kunt u ervoor kiezen om uw auto (of een ander voertuig) achter te laten in de beveiligde stalling als u met de camper vertrekt.

Stallen met een gerust hart
 Naast de Self-service is de Luxe Camperstalling uiteraard voorzien van een 230V-aansluiting, voor het opladen van uw accu’s. Tevens kunt u de banden van uw camper op ons terrein altijd oppompen. De camper blijft in uitstekende conditie dankzij het perfecte stallingklimaat; de ruimte wordt goed geventileerd en uw camper staat op een schelpenondergrond.

Totaal onderhoud
Zorgeloos op vakantie gaan vraagt om meer dan alleen een (luxe) stalling. Naast de jaarlijkse Apk-keuring verzorgen wij het totale onderhoud aan uw camper. Denk aan motorisch en technisch onderhoud, maar vergeet ook het onderhoud aan de opbouw niet. Uw camper heeft goed onderhoud nodig en wij verzorgen het gehele plaatje van a tot z op onze speciale camperbrug.

Daarnaast kunt u terecht voor:
– schadeherstel  (met originele onderdelen)
– montage van accessoires
– wasservice
– weegbrug

Alles onder een dak: dat bespaart u kostbare tijd!

Topstalling.nl
 Wij zijn aangesloten bij Topstallingen.nl. Deze staan garant voor een goede en veilige stalling van uw camper, een betrouwbare, hoge standaard voor service en kwaliteit en bevestigt dat wij beschikken over alle vereiste vergunningen.

Interesse?
Heeft u interesse in onze Luxe Camperstalling of wilt u er meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op! De GV plekken zijn helemaal volgeboekt. U kunt zich altijd vrijblijvend én kosteloos op onze wachtlijst plaatsen hiervoor.

Van de KV plekken (< 6 meter) hebben wij momenteel nog een paar plekken vrij.

Bekijk de tarieven op de plattegrond hieronder.