Wasservice: schoon is bij ons ook écht schoon!

Als wij iets doen, doen wij het goed. Zo ook het wassen van uw caravan of camper. Ouderwets met de hand, voor het beste resultaat!

Zo wassen wij uw caravan of camper
We beginnen met het grondig afspuiten van de caravan of camper en brengen een goede shampoo met een spuitlans aan. Vervolgens borstelen wij de hele camper of caravan met een speciale zachte borstel. Geen plekje wordt vergeten; wij nemen het dak mee, de randen onder de dakluiken, het fietsenrek en ook onder de satellietschotel of antenne maken wij goed schoon. Plastic ramen zijn krasgevoelig; daarom behandelen wij deze met een zachte spons om schade te voorkomen.

Aandachtspunten
Om uw caravan of camper goed te kunnen wassen, moeten wij de dakluiken of het hefdak open kunnen zetten. Daarom moet u uw sleutel inleveren als u voor onze grondige wasbeurt kiest. Bij zware bevuiling kan het zijn dat wij extra kosten rekenen. Hier nemen wij uiteraard eerst contact met u over op.

In de wax
Het dak van uw caravan of camper kunt u laten verwennen met een waxlaag. Deze brengen wij geheel met de hand in, en uit. Het waxen van het dak beschermt hem tegen vocht, UV-straling en vuil.

Geef de opdracht voor een wasbeurt makkelijk en snel door via het afsprakenformulier, dit kan in combinatie met een ophaalafspraak, maar is ook los te boeken.

Bekijk onze prijzen in onze tarievenlijst.