Tarieven stalling Van Vliet

Onze stallingprijzen zijn op basis van een abonnement per kalenderjaar.

Stallingtarieven 2020

Voor een caravan: €  76,35 p/str.m
Voor een vouwwagen: €  62,50 p/str.m
Voor een camper: € 132,49 p/str.m

Voor de tarieven voor onze Luxe Camperstalling verwijzen wij u naar de Luxe Camperstalling.

Bovenstaande prijzen zijn incl. BTW en worden jaarlijks aangepast aan het prijsindexcijfer gezinsconsumptie van het CBS en zijn inclusief onbeperkt ophalen en terugbrengen van de caravan, vouwwagen of camper.

U ontvangt 2% korting op uw stallingfactuur als u gebruik maakt van onze SEPA machtiging.

Tarief caravan:

Voor berekening van de kosten voor het stallen van een caravan hanteren we een totaalprijs per strekkende meter aan de hand van de exacte lengte, zoals vermeld op het kentekenbewijs.

Tarief vouwwagen:

Voor berekening van de kosten voor het stallen van een vouwwagen gaan wij uit van de totale lengte van de vouwwagen, vanaf de koppeling tot en met de achterlichten.

Tarief camper:

Voor de berekening van de kosten voor het stallen van een camper gaan wij uit van de totale lengte van de camper, vanaf de voorbumper tot en met de achterbumper of de achterzijde van een eventuele fietsendrager.

Tarief berekenen: rekenvoorbeeld kosten stalling caravan

Bij totstandkoming van het tarief voor een caravan gaan wij uit van de lengte op het kentekenbewijs van de betreffende caravan onder ‘afstand hart koppeling tot achterzijde voertuig’. Is de caravan bijvoorbeeld 643 centimeter lang, dan is de berekening: 6,43 (meter) x € 76,35 = € 490,93 per jaar. Zo berekent u voor elk voertuig precies de jaarlijkse stallingskosten.