Rintje Ritsma op bezoek

Rintje Ritsma, een naam die velen bekend in de oren klinkt. Het is de man die twintig jaar geleden dé ‘Sven Kramer’ was op de schaatsbaan. Maar liefst vier keer werd hij wereldkampioen allround, tussen 1995 en 2001. Daarnaast won hij nog vele bronzen, zilveren en gouden medailles tijdens Europese Kampioenschappen en Olympische Winterspelen. Nu heeft hij onder andere het hoogste woord als commentator bij de NOS, wanneer zijn opvolgers weer soepeltjes over de baan glijden.

Het was dan ook een grote eer om op 25 januari jl. Rintje te ontvangen in ons bedrijf. In opdracht van Datona bracht hij ons een bezoek en daarvoor had hij speciaal zijn vlogcamera meegenomen. Onze werkplaats staat namelijk naar volle tevredenheid vol met werkbanken van Datona. Dát vond Rintje wel een vlog waard… en wij natuurlijk ook!

Tom was de grote bofkont de desbetreffende dag: hij mocht samen met Rintje en de kijkers achter de camera onze werkplaats verkennen. Ondertussen vertelde hij vol kleuren en geuren over ons inmiddels bijna 40 jaar bestaande bedrijf, waar wij natuurlijk enorm trots op zijn.

Over trots gesproken… ook Rintje leek trots op ons te zijn. Zo kregen we veel complimenten over onze altijd nette werkplaats. Schoon en geordend werken en zorgdragen voor een op-en-top verzorgde uitstraling – voor onszelf en voor onze klanten – Rintje benoemde meerdere keren dat dat bij ons meer dan in orde is!

Het is een erg leuk filmpje geworden, dus we delen dit uiteraard graag met u.

Team Van Vliet wenst u veel kijkplezier!

Rintje Ritsma op bezoek

fotowedstrijd

Holland Campers