Waar bent u naar op zoek?

team foto team foto

Goedemiddag,

Waar kunnen we u mee helpen?

Contact met Van Vliet Caravans

We nemen graag de tijd voor u, om bijvoorbeeld uw vragen te beantwoorden en wensen door te nemen. Dankzij deze oprechte aandacht kunnen wij onze diensten continu verbeteren. Zo staan onze dagelijkse werkzaamheden altijd in het teken van onze gewaardeerde klanten! Meer weten? Neem gerust contact op.

Openingstijden Van Vliet Caravans
Kantoor en werkplaats:

Maandag t/m vrijdag 08.30 tot 17.00 uur (wij hebben lunchpauze van 12.30 – 13.00 uur)
Zaterdag 09.00 tot 12.00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten (Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren). Ook tijdens de kerstvakantie zijn wij gesloten.

Bezoekadres:
Middenweg 16
2291 HX Wateringen

0174-293910
info@caravanstallingvanvliet.nl

KVK: 27146738
BTW nr: NL818166630B01

Ons parkeerterrein (alleen toegankelijk voor stallingklanten):
Maasdijkseweg 102
2291 PJ Wateringen

Ons parkeerterrein is 7 dagen per week van 06.00 tot 23.00 uur toegankelijk voor stallingklanten die in het bezit zijn van een tac. Op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur kunt u (lopend of fietsend) door onze stalling naar onze werkplaats of ons kantoor komen. Meld u aan via de intercom bij de loopdeur, u bent van harte welkom!

Tom van Vliet & Brenda Zwinkels

Eigenaren Van Vliet Caravans

Sinds 2006 staat de tweede generatie aan het roer van Van Vliet Caravans. Broer en zus Tom van Vliet en Brenda Zwinkels zijn de drijvende kracht achter het klantgerichte familiebedrijf.

Tom beschikt over twee gouden handen en een flinke dosis creativiteit. Hij is verantwoordelijk voor een goed verloop van de werkzaamheden op de werkplaats en draagt zorg voor de stalling. Brenda buigt zich over de administratie, marketing en communicatie en is verantwoordelijk voor personeelszaken. Samen vormen zij een uitstekende combinatie en geven zij leiding aan een hecht team gemotiveerde medewerkers.

Hoe is het begonnen?

Kantoor

In ons unieke kantoor voeren vrouwen de boventoon! Onder begeleiding van Brenda zorgen Colinda, Wendy (en waar nodig ondersteund door oproepkracht Lisa) dagelijks voor een tot in de puntjes verzorgde administratie, strakke planningen en soepel lopend klantcontact.

Want goede communicatie met onze klanten, klantvriendelijkheid en accuraatheid staan bij ons altijd voorop!

Kantoor van Caravan Stalling van Vliet
Werkplaats team foto van Caravan Stalling van Vliet

Werkplaats

Onderhoudswerkzaamheden, reparaties, schadeherstel… Er is altijd genoeg te doen in ons bedrijf, maar niets is teveel voor het hechte team. Raymond, Ed, Arjan, Tim en Tom zetten alles op alles om de werkzaamheden goed, zorgvuldig en op tijd af te ronden. Want ook hier staat alles in het teken van tevreden klanten.

En is er een piek in de agenda? Dan springt freelancer Timo bij in de werkplaats en freelancer Ed met het schadeherstel.

Stalling, wasplaats en méér…

Een strakke, schone en nette stalling: dankzij Robin en Kees staan de caravans, campers en vouwwagens altijd in nette rijen uitgelijnd. Ook zorgen zij ervoor dat deze tijdig voor vertrek buiten staan opgesteld, zodat onze klanten ze makkelijk en snel kunnen ophalen. Wolter zorgt ervoor dat caravans en campers er weer als nieuw uitzien. In de wasplaats wast, poetst en droogt hij ouderwets met de hand, voor het allerbeste resultaat! Daarnaast wordt ons team waar nodig ondersteund door verschillende oproepkrachten en studenten. Zo is het bij Van Vliet áltijd gezellig!

Team foto van Caravan Stalling van Vliet

Team Van Vliet: ‘Wij denken met u mee!’