Meer dan alleen stalling

Van Vliet Caravans te Wateringen staat garant voor zorgeloos stallen. Bijna 1.500 klanten vertrouwen hun caravans, campers en ander rijk bezit toe aan ons in 1980 opgerichte familiebedrijf. Wij bieden tal van services om vakantiestress te voorkomen.

Van Vliet Caravans biedt stalling voor caravans, campers en vouwwagens in een goed beveiligde overdekte stalling. U kunt terecht voor  onderhoud, keuring, schadeherstel, accessoires, banden en wassen van uw caravan en camper.

Alles onder 1 dak, voor uw gemak!

Bouwen of verbouwen van een complete camper of een camper interieur is voor de creatieve en kundige monteurs geen probleem. In de werkplaats werken uitsluitend gediplomeerde caravan- en campermonteurs. De kennis over zowel caravan- als campertechniek ligt op een hoog niveau, daar is geen twijfel over mogelijk.

Ook voor schade is uw kampeermiddel in goede handen. Wij repareren en regelen elke schade zodat niets het vakantieplezier in de weg kan staan. Van Vliet Caravans heeft grote internationale bekendheid gekregen met de Mannencaravan. Over dit technisch hoogstaande product met een knipoog werd zelfs door Discovery Channel en enkele Duitse televisiestations een reportage uitgezonden.

Onze services

Van Vliet Caravans vindt het prettig om stallingklanten met zoveel mogelijk  diensten te kunnen helpen om het kamperen zo plezierig mogelijk te maken!

De monteurs Tom en Raymond helpen u graag met:

Contact