Meer dan alleen een stalling

Zorgeloos stallen en zorgeloos op pad. Bij Van Vliet Caravans doen wij er alles aan om dat voor u mogelijk te maken. In onze goed beveiligde en overdekte stalling hebben wij ruimte voor 1.250 caravans, campers en vouwwagens met daarin een Luxe Camperstalling voor 100% vrijheid. Met trots bewaken wij de kostbare caravans, campers en vouwagens die honderden tevreden klanten met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Alles onder één dak, voor uw gemak
In onze werkplaats verzorgen gediplomeerde monteurs onderhoudswerkzaamheden en voeren zij schadeherstel en keuringen uit. Ook kunt u hier terecht voor de montage van accessoires en de opslag van uw banden. De vakantie begint pas echt goed met een schone caravan of camper. Wij wassen uw kostbare bezit graag voor u. Ouderwets met de hand, voor het beste resultaat. Even wachten tijdens onze werkzaamheden? Geen probleem, neemt u gerust een kopje koffie!

Creativiteit ten top
Schade aan uw caravan, camper of vouwwagen is bij ons in goede handen, wij repareren lichte en zeer ernstige schade en zorgen ervoor dat dat uw vakantieplezier niet meer in de weg staat. Onze gediplomeerde monteurs zijn bovendien niet alleen ervaren en vakkundig, maar ook nog eens heel erg creatief. Het bouwen of verbouwen van een complete camper of een camperinterieur is voor ons dan ook een welkome uitdaging. Die creativiteit heeft ons zelfs internationale bekendheid gegeven, dankzij ons technische hoogtepunt: de Mannencaravan! Discovery Channel en meerdere Duitse televisiestations weidden een reportage aan deze caravan met een knipoog…

De kracht van Van Vliet
Uw tevredenheid, daarvoor gaan we graag een stapje verder. Bijvoorbeeld met ad hoc reparaties, als uw vakantie in de soep dreigt te lopen. Of door het bieden van een kijkje in ons mooie bedrijf, tijdens een informatieavond of als u bij ons op bezoek bent. Oprechte aandacht voor onze gewaardeerde klanten!

Meer weten?
Natuurlijk bent u van harte welkom om contact op te nemen, wij staan u met plezier te woord. Ook op deze website is genoeg informatie te vinden:

Contact

Contact sidebar