Totaal onderhoud voor uw camper, veilig voorop!

Naast de jaarlijkse apk-keuring verzorgen wij het totale onderhoud voor uw camper. Denk aan het motorisch en technisch onderhoud aan uw camper, maar vergeet ook het onderhoud voor de opbouw van uw camper niet. Uw kostbare camper heeft goed onderhoud nodig en wij verzorgen het gehele plaatje van a tot z.

Motorisch én technisch onderhoud aan uw camper
Het onderhouden van uw kostbare camper vraagt om vakmanschap, kennis en ervaring. Zeker als het op onderhoud aankomt. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG Caravan- & Camperbedrijven. Zo bent u ervan verzekerd dat het onderhoud aan uw camper volgens de strenge normen en de BOVAG algemene voorwaarden wordt uitgevoerd. Uiteraard door gediplomeerde onderhoudsmonteurs met een passie voor campers!

Een vaste prijs voor het motorische en technische onderhoud hebben wij niet: de hoeveelheid werk en de daaraan gekoppelde prijs van het motorische én/of technische onderhoud is afhankelijk van het merk van uw camper en het bouwjaar, maar ook het aantal gereden kilometers en de onderhoudshistorie spelen een rol. Natuurlijk bespreken wij vooraf uw wensen en uw vakantieplannen. Met al deze zaken houden wij rekening met de inschatting van de hoeveelheid werk, duidelijkheid voor alles! Tijdens de werkzaamheden houden wij u, indien nodig, ook op de hoogte. Goede communicatie, ook dat is van Vliet Caravans!

BOVAG-onderhoudsbeurt voor de opbouw van uw camper
Naast de voorbereidingen voor de apk-keuring en motorisch en technisch onderhoud, is ook het onderhoud aan de opbouw van uw camper belangrijk. Bij een BOVAG-onderhoudsbeurt voeren wij diverse vaste werkzaamheden uit voor de opbouw van uw camper, gericht op veiligheid onderweg, veiligheid op de camping en een langere levensduur (deze werkzaamheden zijn onderin deze pagina omschreven). Wij adviseren dan ook om elke twee jaar een BOVAG-onderhoudsbeurt voor de opbouw te laten uitvoeren.

Apk-keuringen 
Apk-keuringen bereiden wij zorgvuldig voor. Voordat wij de keuring door een externe keurmeester laten uitvoeren, hebben wij al het voorwerk al vakkundig uitgevoerd. U heeft daar geen omkijken naar; wij verzorgen het gehele plaatje voor u. Lees hier meer over op de pagina apk camper.

Wij maken het u gemakkelijk!
Nog zo’n voordeel van Van Vliet Caravans: uw camper hoeft voor werkzaamheden de stalling niet eens uit. U hoeft alleen een afspraak te maken en wij regelen de rest. Dat scheelt u een hoop tijd! Maak gebruik van het formulier hiernaast en wij nemen contact met u op.

Schadeherstel… en meer!
U kunt bij ons ook terecht met alle merken campers voor schadeherstel. Van lichte tot zeer ernstige schade; wij zorgen voor een professionele reparatie met originele onderdelen, zodat u weer kunt genieten van uw camper.
Wist u dat wij uw camper tevens voor u kunnen wassen en wegen? Bij Van Vliet Caravans vindt u namelijk alles onder één dak!

Geen stallingklant?
Geen probleem! Ook dan bent u van harte welkom en is uw camper bij ons in goede handen. Dus ook alleen voor service, onderhoud en (schade)reparaties, moet u bij Van Vliet Caravans zijn!

Alles onder één dak: dat bespaart u kostbare tijd!

bovag-onderhoud

Geef de opdracht door via het formulier hiernaast.

Bekijk hier de tarieven 

Wat voeren wij zoal uit bij een BOVAG-onderhoudsbeurt? Wij voeren diverse vaste werkzaamheden uit, gericht op veiligheid onderweg, veiligheid op de camping en een langere levensduur.
Uw camper moet aan wettelijk eisen voldoen.

  • Wij controleren onder andere of alle onderdelen vast zitten, of de verlichting werkt en of er reflectoren aanwezig en heel zijn.
  • We controleren de 230V-installatie voor de persoonlijke veiligheid van de inzittenden en de accu’s controleren wij m.b.t. brandveiligheid.
  • De gehele onderkant van uw camper en het onderstel controleren wij op overbelasting, scheuren en beschadigingen. Wij controleren daarnaast het chassis en de vering op vervorming en overbelasting.
  • De opbouw wordt gecontroleerd op eventuele scheuren en lekkage. Er wordt een globale vochtmeting gedaan om eventuele lekkage op te sporen.
  • De drukregelaar, gasslangen, gasflessen of LPG-tank kijken wij grondig na. De gasinstallatie persen wij af en alle gasapparaten worden gecontroleerd op goede en veilige werking.
  • We voeren een zorgvuldige controle uit op de bandenspanning, het draagvermogen, slijtage en de leeftijd van de banden.
  • Op verzoek kunnen wij werkzaamheden uitvoeren zoals het balanceren van wielen, reinigen van het watersysteem, service aan het cassettetoilet, reparaties aan het interieur of controle van de werking van de boiler.

Aanvraag onderhoud camper

Aanvraag onderhoud