Bovag onderhoudsbeurt aan uw camper

Werkzaamheden aan uw kostbare camper vragen om vakmanschap, kennis en ervaring. Zeker als het op motorisch onderhoud aankomt. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG Caravan- & Camperbedrijven. Zo bent u ervan verzekerd dat werkzaamheden aan uw camper en het motorisch onderhoud volgens de strenge normen en de BOVAG algemene voorwaarden uitgevoerd worden. Uiteraard door gediplomeerde monteurs met een passie voor campers!

Naast de jaarlijkse apk-keuring en het onderhoud van het motorische gedeelte van uw camper, is het belangrijk dat de opbouw van uw camper in goede conditie blijft. Bij een BOVAG-onderhoudsbeurt voeren wij diverse vaste werkzaamheden uit voor de opbouw van uw camper, gericht op veiligheid onderweg, veiligheid op de camping en een langere levensduur (deze werkzaamheden zijn hieronder omschreven). Wij adviseren dan ook om elke twee jaar een BOVAG-onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Zo kunt u altijd veilig op vakantie!

Apk-keuringen 
Apk-keuringen bereiden wij zorgvuldig voor. Voordat wij de keuring door een externe keurmeester laten uitvoeren, hebben wij al het voorwerk al vakkundig uitgevoerd. U heeft daar geen omkijken naar; wij verzorgen het gehele plaatje voor u. Lees hier meer over op de pagina apk camper.

Wij maken het u gemakkelijk!
Nog zo’n voordeel van Van Vliet Caravans: uw camper hoeft voor werkzaamheden de stalling niet eens uit. U hoeft alleen een afspraak te maken en wij regelen de rest. Dat scheelt u een hoop tijd! Maak gebruik van het formulier hiernaast en wij nemen contact met u op.

Schadeherstel… en meer!
U kunt bij ons ook terecht met alle merken campers voor schadeherstel. Van lichte tot zeer ernstige schade; wij zorgen voor een professionele reparatie met originele onderdelen, zodat u weer kunt genieten van uw camper.
Wist u dat wij uw camper tevens voor u kunnen wassen en wegen? Bij Van Vliet Caravans vindt u namelijk alles onder één dak!

Geen stallingklant?
Geen probleem! Ook dan bent u van harte welkom en is uw camper bij ons in goede handen. Dus ook alleen voor service, onderhoud en (schade)reparaties, moet u bij Van Vliet Caravans zijn!

Alles onder één dak: dat bespaart u kostbare tijd!

bovag-onderhoud

Geef de opdracht door via het formulier hiernaast.

Bekijk hier de tarieven 

Wat voeren wij zoal uit bij een BOVAG-onderhoudsbeurt? Wij voeren diverse vaste werkzaamheden uit, gericht op veiligheid onderweg, veiligheid op de camping en een langere levensduur.
Uw camper moet aan wettelijk eisen voldoen.

  • Wij controleren onder andere of alle onderdelen vast zitten, of de verlichting werkt en of er reflectoren aanwezig en heel zijn.
  • We controleren de 230V-installatie voor de persoonlijke veiligheid van de inzittenden en de accu’s controleren wij m.b.t. brandveiligheid.
  • De gehele onderkant van uw camper en het onderstel controleren wij op overbelasting, scheuren en beschadigingen. Wij controleren daarnaast het chassis en de vering op vervorming en overbelasting.
  • De opbouw wordt gecontroleerd op eventuele scheuren en lekkage. Er wordt een globale vochtmeting gedaan om eventuele lekkage op te sporen.
  • De drukregelaar, gasslangen, gasflessen of LPG-tank kijken wij grondig na. De gasinstallatie persen wij af en alle gasapparaten worden gecontroleerd op goede en veilige werking.
  • We voeren een zorgvuldige controle uit op de bandenspanning, het draagvermogen, slijtage en de leeftijd van de banden.
  • Op verzoek kunnen wij werkzaamheden uitvoeren zoals het balanceren van wielen, reinigen van het watersysteem, service aan het cassettetoilet, reparaties aan het interieur of controle van de werking van de boiler.

Aanvraag onderhoud camper - tot 1 mei vol