Karsten caravan verkoop

Caravan verkopen

Wilt u uw Caravan of Camper verkopen?
Met enige regelmaat krijgen wij van onze klanten de vraag of wij voor hun de caravan of camper willen verkopen. Helaas hebben wij hier zelf geen gelegenheid voor. Omdat wij onze klanten toch zo goed mogelijk van dienst willen zijn hebben wij gezocht naar een goede oplossing. Die hebben wij gevonden in een samenwerking met Karsten Caravanmakelaardij.

Verkoopbemiddeling voor uw caravan of camper
Karsten Caravanmakelaardij is gevestigd in het Noord-Hollandse Oosterblokker (vlakbij Hoorn) en is al sinds 2007 actief als makelaar voor caravans. Sinds eind 2016 hebben zij hun dienstenpakket uitgebreid met verkoopbemiddeling voor campers en ook hierin blijken zij zeer succesvol te zijn.
U kunt uw caravan of camper bij Karsten Caravanmakelaardij in verkoopbemiddeling aanbieden en Karsten verzorgt vervolgens het gehele verkooptraject van a tot z. Zij maken professionele foto´s, verzorgen advertenties op onder andere de eigen website www.caravanmakelaardij.nl, Marktplaats.nl, diverse caravanportals en op social media als Facebook en Youtube.  Uw object krijgt een plek in de speciale verkoopruimte en is zo goed bereikbaar voor potentiële kopers die de caravan of camper willen bezichtigen.

Hoe werkt het?
Alle afspraken omtrent de verkoop van uw caravan of camper worden vastgelegd in de bemiddelingsovereenkomst. Wanneer er een koper voor uw object is zal Karsten voor u onderhandelen binnen de op papier vastgestelde grenzen. Uiteindelijk bepaalt ú de prijs en of de verkoop door gaat. Zodra de verkoop rond is verzorgt Karsten de volledige afhandeling van de verkoop inclusief de overschrijving van het kenteken bij het postkantoor. U ontvangt vervolgens het vrijwaringsbewijs per post in de brievenbus en het verkoopbedrag minus de bemiddelingskosten wordt op uw bankrekening bijgeschreven.

Wat kost verkoopbemiddeling voor een caravan?
Karsten Caravanmakelaardij rekent normaal gesproken € 150,- taxatiekosten. Echter, voor klanten van Van Vliet Caravans BV heeft Karsten een korting van € 20,- tegen inlevering van de speciale kortingsflyer. Deze kunt u bij ons aan de balie ophalen en zo betaald u dus nog maar € 130,- taxatiekosten. Voor dit bedrag mag de caravan een half jaar in de verkoopruimte staan en hier zitten ook alle advertentiekosten bij inbegrepen. Bij verkoop van de caravan brengt Karsten Caravanmakelaardij 8,5% van het verkoopbedrag aan bemiddelingskosten in rekening. Uiteraard betaalt u dit alleen wanneer uw caravan daadwerkelijk verkocht is, No Cure – No Pay! Kijk voor meer informatie over het verkopen van uw caravan op: http://www.caravanmakelaardij.nl/caravan-verkopen/

Wat zijn de camper verkoop tarieven?

Verkoopbedrag camper Bemiddelingskosten
€0 tot €19.999 8,5%*
€20.000 tot €29.999 7,5%
€30.000 tot € 39.999 7,0%
€40.000 tot € 49.999 6,5%
€50.000 tot €64.999 6,0%
€65.000 tot €79.999 5,5%
€80.000 tot €99.999 5,0%
> €100.000 4,5%

Karsten camper verkoopKarsten rekent voor campers € 195,- taxatiekosten. Voor dit bedrag wordt de camper getaxeerd en gaat Karsten met de camper langs een garage voor een APK & Onderhoudscheck. Als klant van Van Vliet Caravans BV krijgt u tegen inlevering van de speciale kortingsflyer € 35,- korting op deze kosten en betaalt u dus slechts € 160,- taxatiekosten.
Voor dit bedrag mag de camper een half jaar lang bij Karsten in de verkoopruimte staan en hier zitten ook alle advertentiekosten bij inbegrepen. Bij verkoop brengt Karsten een percentage van het verkoopbedrag als bemiddelingskosten in rekening en dit percentage is afhankelijk van de verkoop opbrengst van de camper:
*Minimaal €1.500

 

Uiteraard betaald u dit alleen wanneer uw caravan daadwerkelijk verkocht is, No Cure – No Pay! Kijk voor meer informatie over het verkopen van uw caravan op: http://www.caravanmakelaardij.nl/camper-verkopen/

Meer informatie?
Bent u van plan uw caravan te verkopen? Neem dan contact op met Patrick Karsten en hij zal u uitleggen hoe u als klant van ons aanspraak maakt op de speciale korting en hoe het verder allemaal werkt. U kunt Patrick telefonisch bereiken via 0229-261635 of via info@caravanmakelaardij.nl. Uitgebreide informatie is ook terug te vinden op de website van Karsten Caravanmakelaardij: http://www.caravanmakelaardij.nl/.