De medewerkers van Van Vliet Caravans

Sinds 2006 zijn broer en zus, Tom van Vliet en Brenda Zwinkels, eigenaar van Van Vliet Caravans. Van Vliet Caravans is een klein allround familiebedrijf met een hecht team gemotiveerde medewerkers. Wij stellen het team hier aan u voor.

Brenda Zwinkels en Tom van Vliet Caravanstalling van Vliet Wateringen


Tom van Vliet en Brenda Zwinkels zijn de eigenaren van Van Vliet Caravans te Wateringen. Brenda en Tom namen het in 1980 door Simon en Nel van Vliet opgerichte bedrijf in 2006 over. De ‘gouden handjes’ van Tom verhelpen altijd wel ergens een probleem. De werkplaats is z’n meest geliefde plek. Brenda verzorgt de meer administratieve kant van het bedrijf, zoals coördinatie van de kantoorwerkzaamheden, de website en de webshop.

Kantoor


Brenda kwam in het jaar 2000 tijdelijk haar ouders en broer helpen in het bedrijf… Nooit gedacht dat ze, samen met Tom, het bedrijf over zou nemen van haar ouders. Brenda zorgt voor alle niet-technische werkzaamheden. Dit kan ze niet alleen: samen met haar collega’s Colinda, Wendy en Mirjam bemannen ze het kantoor en zorgen zij er met z’n allen voor dat het kantoor draaiende blijft. Hierbij staat goede communicatie met onze klanten, klantvriendelijkheid en accuraatheid voorop!


Mirjam van Vliet caravanstalling van vliet wateringen

Mirjam van Vliet is echtgenote van eigenaar Tom. Mirjam werkt natuurlijk ook als oproepkracht op kantoor bij Van Vliet Caravans. Daarbij komt haar achtergrond in toerisme en recreatie prima van pas. Maar sinds 2012 heeft Mirjam bovendien een eigen webshop – Happy Belly’s – in 2e-hands en nieuwe zwangerschapskleding.


Caravanstalling Van Vliet Wateringen Colinda Van Winden


Colinda van Winden is kantoormedewerkster bij Van Vliet Caravans. Sinds 2006 werkt Colinda voornamelijk aan de planning en facturering.


Caravanstalling Van Vliet Wateringen Wendy van Spronsen


Wendy van Spronsen woont op loopafstand van Van Vliet Caravans. Sinds 2014 staat Wendy u graag te woord op kantoor, waar ze naast alle voorkomende en receptie-werkzaamheden, ook de debiteuren- en crediteurenbeheer uitvoert.


Caravanstalling Van Vliet Wateringen Lisa Zwinkels


Lisa Zwinkels is werkstudent. Bij Van Vliet Caravans draagt ze op kantoor bij alle voorkomende werkzaamheden haar steentje bij.

Stalling

Caravanstalling Van Vliet Wateringen Kees Dijkzeul


Kees Dijkzeul is sinds februari 2006 werkzaam bij Van Vliet Caravans. Tot die tijd had hij een eigen Chrysanten-kwekerij. Kees houdt de stalling netjes, de caravans in nette rijen uitgelijnd. En hij zorgt dat caravans en campers tijdig voor vertrek buiten staan opgesteld.


Simon Van Vliet Caravanstalling Van Vliet Wateringen


Simon van Vliet en zijn vrouw Nel zijn de oprichters van Van Vliet Caravans en de ouders van Tom en Brenda. In 1980 veranderden ze hun tuinbouwbedrijf vloeiend in wat tegenwoordig een van de grootste caravanstallingen van Nederland mag worden genoemd. Simon helpt bij grote drukte natuurlijk nog volop mee.

Werkplaats


Tom heeft na z’n opleidingen, 3 jaar bij een Camperbouwer gewerkt. In 1990 besloot hij z’n vader Simon te gaan helpen met het onderhoud van caravans en vouwwagens. In 2006 heeft hij samen met z’n zus Brenda het bedrijf van z’n ouders overgenomen.Tom heeft in de loop der jaren een paar gouden handen gekregen. Niets is te gek voor hem, hij vindt overal wel een oplossing voor. Hij werkt graag met zijn handen en is altijd erg creatief! Tom woont samen met z’n vrouw Mirjam in Wateringen. Samen hebben ze 2 zonen: Dave (2009) en een zoon Luke (2011). Zullen de kinderen net zulke gouden handjes krijgen? 


Caravanstalling Van Vliet Wateringen Raymond Blok


Raymond Blok werkt sinds mei 2013 in de werkplaats van Van Vliet Caravans. Met 11 jaar ervaring in de aannemerij en 8 jaar ervaring als autoschademonteur, kan Raymond elke kleine en grote reparatie, aanpassing aan caravans en campers de baas.


Robin Driessen


Robin Driessen begon in maart 2013 bij ons als oproepkracht voor de zaterdag, maar inmiddels is hij sinds juli 2016 bijna dagelijks te vinden in de werkplaats. Momenteel loopt hij stage bij ons voor de MBO opleiding logistiek supervisor. Robin doet vele werkzaamheden in de werkplaats, maar is ook in de weer met caravans naar buiten of binnen rijden en helpt mee met het wassen van de caravans en bandenwissels. 


Ed Duijndam


Ed Duijndam is in 2005 bij ons komen werken als freelancer en herstelt schade caravans. Ed heeft na z’n opleiding van schadehersteller, 10 jaar lang bij een ander caravanbedrijf gewerkt. Ed versterkt onze werkplaats indien nodig. Ed woont in Varik (Gelderland) en ondanks de afstand komt hij altijd graag ons team versterken. 


Caravanstalling Van Vliet Wateringen Timo van der Spek


Timo van der Spek kun je tegenkomen in de werkplaats van Van Vliet Caravans. Timo houdt van zijn zelfstandigheid en werkt daarom op gezette tijden in het bedrijf mee als freelance allround caravan- en campermonteur. Zet hem met een gerust hart op elke denkbare onderhoudsklus. 

Wasplaats

Caravanstalling Van Vliet Wateringen Wolter Veenman


Oproepkracht Wolter Veenman is de man die caravans en campers er weer als nieuw uit kan laten zien. De wasplaats van Van Vliet Caravans is daarom zijn tweede thuis. Daar in de wasplaats, een beetje achter de schermen, wast, poets en droogt hij met de hand. De optie caravan wassen verzekert u van een ‘glanzende’ aankomst op de camping.