De medewerkers van Van Vliet Caravans

Eigenaren Van Vliet Caravans

Sinds 2006 staat de tweede generatie aan het roer van Van Vliet Caravans. Broer en zus Tom van Vliet en Brenda Zwinkels zijn de drijvende kracht achter het klantgerichte familiebedrijf.

Tom beschikt over twee gouden handen en een flinke dosis creativiteit. Hij is verantwoordelijk voor een goed verloop van de werkzaamheden op de werkplaats en draagt zorg voor de stalling. Brenda buigt zich over de administratie, marketing en communicatie en is verantwoordelijk voor personeelszaken. Samen vormen zij een uitstekende combinatie en geven zij leiding aan een hecht team gemotiveerde medewerkers.

Kantoor

In ons unieke kantoor, dankzij Tom voorzien van verschillende caravanonderdelen, voeren vrouwen de boventoon! Dagelijks zorgen Colinda, Wendy en waar nodig ondersteund door Lisa (en in noodgevallen door Mirjam) voor een tot in de puntjes verzorgde administratie, strakke planningen en soepel lopend klantcontact.

Want goede communicatie met onze klanten, klantvriendelijkheid en accuraatheid staan bij ons altijd voorop!

Werkplaats

Onderhoudswerkzaamheden, reparaties, schadeherstel… Er is altijd genoeg te doen in ons bedrijf, maar niets is teveel voor het hechte team. Robin, Raymond en Tom zetten alles op alles om de werkzaamheden goed, zorgvuldig en op tijd af te ronden. Want ook hier staat alles in het teken van tevreden klanten.

En is er een piek in de agenda? Dan springt freelancer Timo bij in de werkplaats en freelancer Ed met het schadeherstel.

Stalling, wasplaats en méér…

Een strakke, schone en nette stalling: dankzij Kees en Simon staan de caravans, campers en vouwwagens altijd in nette rijen uitgelijnd. Ook zorgen zij ervoor dat deze tijdig voor vertrek buiten staan opgesteld, zodat onze klanten ze makkelijk en snel kunnen ophalen. Wolter zorgt ervoor dat caravans en campers er weer als nieuw uitzien. In de wasplaats wast, poetst en droogt hij ouderwets met de hand, voor het allerbeste resultaat! Daarnaast wordt ons team waar nodig ondersteund door verschillende oproepkrachten en studenten. Zo is het bij Van Vliet áltijd gezellig!