Waar bent u naar op zoek?

Weeg dienst van Caravan Stalling van Vliet Weeg dienst van Caravan Stalling van Vliet

Goedemorgen,

Waar kunnen we u mee helpen?

Wegen – goed beladen op pad

Als u op vakantie gaat met de caravan, vouwwagen of camper neemt u van alles mee: de kampeeruitrusting natuurlijk, maar ook uw persoonlijke bagage. Houd er bij het laden  rekening mee dat zowel auto als caravan, vouwwagen of camper een maximumbelasting mogen hebben. Gaat u daar overheen, dan kan er schade ontstaan en kan het weggedrag worden beïnvloed en u bent ook in overtreding.

Twijfelt u over het gewicht na het inpakken van uw caravan, camper of vouwwagen? Rijdt u gerust even langs, dan controleren wij het voor u en weet u zeker dat u met een goed beladen caravan, camper of vouwwagen op pad gaat! Onze weegbrug is tijdens openingstijden beschikbaar en weegt de asdruk links en rechts, exclusief de kogeldruk. Voor het totaalgewicht van de caravan of vouwwagen telt u de kogeldruk er vervolgens bij op.

Het juiste laadvermogen

Bij caravans is het leeggewicht op het kentekenbewijs nooit gelijk aan het leeggewicht plus standaarduitrusting en accessoires. Vooral bij luxueus uitgevoerde caravans is er een kans dat het werkelijke laadvermogen (veel) kleiner is dan wat er op het kenteken vermeld staat. Wegen op een weegbrug is de enige manier om erachter te komen wat het juiste laadvermogen is.

Geef de weegopdracht door in combinatie met een ophaalafspraak, maar deze is ook los te boeken via een werkplaatsafspraak.

Prijzen 2020

Bekijk hier de tarieven