APK , motorisch en technisch onderhoud – veilig voorop!

Een camper moet jaarlijks apk-gekeurd worden. Maar vergeet ook het motorisch en technisch onderhoud van uw camper niet. Wij verzorgen het gehele plaatje van a – z.

APK- keuring
Dankzij de speciale camperbrug in onze werkplaats kunnen onze monteurs op een verantwoorde wijze de eventuele reparatie- en onderhoudswerkzaamheden verrichten aan uw camper. Tevens de voorkeuring doen voor de APK-keuring welke op een externe locatie wordt uitgevoerd. Wij verzorgen het gehele plaatje van a tot z, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Van Vliet Caravans kan apk-keuringen verzorgen voor campers tot 3.500 kg. Heeft u een zwaardere camper? Dan kunt u terecht bij Diesel Service West in Honselersdijk.

Motorisch en technisch onderhoud aan uw camper
Het onderhouden van uw kostbare camper vraagt om vakmanschap, kennis en ervaring. Zeker als het op motorisch en technisch onderhoud aankomt. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG Caravan- & Camperbedrijven. Zo bent u ervan verzekerd dat motorisch onderhoud aan uw camper volgens de strenge normen en de BOVAG algemene voorwaarden worden uitgevoerd. Uiteraard door gediplomeerde onderhoudsmonteurs met een passie voor campers!

De hoeveelheid werk en de daaraan gekoppelde prijs voor het motorische en het technische onderhoud proberen wij vooraf in te schatten. Tijdens de werkzaamheden houden wij u, indien nodig, ook op de hoogte. Communicatie voor alles, ook dat is van Vliet Caravans!

BOVAG-onderhoudsbeurt voor de opbouw van uw camper
Naast de voorbereidingen voor de apk-keuring en motorisch en technisch onderhoud, is ook het onderhoud aan de opbouw van uw camper belangrijk: meer hierover op pagina onderhoud camper.

Geef een opdracht voor een apk-keuring of voor het onderhoud makkelijk en door via het formulier hiernaast.

Bekijk onze prijzen in onze tarievenlijst.

Aanvraag apk camper