De wettelijk APK keuring!

Een camper moet wettelijk jaarlijks apk-gekeurd worden, zonder geldige keuring mag u niet de weg op met uw camper. Naast de apk kunt u bij ons ook terecht voor het totale onderhoud voor uw camper: wij verzorgen het gehele plaatje van a – z.

APK- keuring
Dankzij de speciale camperbrug in onze werkplaats kunnen onze monteurs op een verantwoorde wijze de eventuele reparatie- en onderhoudswerkzaamheden verrichten aan uw camper. Tevens verzorgen wij de voorkeuring voor de APK-keuring welke op een externe locatie wordt uitgevoerd. Wij verzorgen het gehele plaatje van a tot z, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Van Vliet Caravans kan apk-keuringen verzorgen voor campers tot 3.500 kg. Heeft u een zwaardere camper? Dan kunt u terecht bij Diesel Service West in Honselersdijk.

Wanneer APK?
Het is belangrijk om te weten wanner de camper APK gekeurd moet zijn, u mag namelijk niet rijden zonder geldige keuring. Op de pagina van de RDW kunt u zien wanneer u w camper gekeurd moet worden.

Totaal Onderhoud
Naast de jaarlijkse apk-keuring is het onderhoud van het motorische en technische gedeelte van uw camper belangrijk. Maar ook de conditie van de opbouw van uw camper is van belang. Een camper heeft goed onderhoud nodig, zo kunt u altijd veilig op vakantie! Hierover leest u meer op onze onderhoud pagina.

Wij maken het u gemakkelijk!
Nog zo’n voordeel van Van Vliet Caravans: uw camper hoeft voor werkzaamheden de stalling niet eens uit. U hoeft alleen een afspraak te maken en wij regelen de rest. Dat scheelt u een hoop tijd! Maak gebruik van het formulier hiernaast en wij nemen contact met u op.

Schadeherstel… en meer!
U kunt bij ons ook terecht met alle merken campers voor schadeherstel. Van lichte tot zeer ernstige schade; wij zorgen voor een professionele reparatie met originele onderdelen, zodat u weer kunt genieten van uw camper.
Wist u dat wij uw camper tevens voor u kunnen wassen en wegen? Bij Van Vliet Caravans vindt u namelijk alles onder één dak!

Geen stallingklant?
Geen probleem! Ook dan bent u van harte welkom en is uw camper bij ons in goede handen. Dus ook alleen voor service, onderhoud en (schade)reparaties, moet u bij Van Vliet Caravans zijn!

Alles onder één dak: dat bespaart u kostbare tijd!

Geef een opdracht voor een apk-keuring of voor het onderhoud makkelijk en door via het formulier hiernaast.Bekijk onze prijzen in onze tarievenlijst.

Aanvraag APK

Aanvraag apk