Terug in de tijd – van tomatenkas naar caravanstalling. Een mooi familiebedrijf, waar wij trots op zijn! Zo stellen wij ons graag voor.

Ons bedrijf is gestart in 1980, toen Simon en Nel van Vliet begonnen met het stallen van caravans in hun schuur. De vraag naar stallingplekken werd steeds groter, dus de tomatenkas werd omgebouwd en al snel werkte de hele familie mee in het bedrijf. In 2006 is het stokje overgedragen aan de tweede generatie; vandaag de dag staan zoon Tom van Vliet en dochter Brenda Zwinkels aan het roer van ons professionele stalling- en onderhoudsbedrijf.

Méér dan alleen een stalling
In 1985 is onze caravanstalling uitgebreid met een werkplaats en nog steeds is deze complete dienstverlening een reden voor veel klanten om juist voor Van Vliet Caravans te kiezen. In 2008 is de huidige bedrijfshal met verdiepingsvloer gerealiseerd aan de Middenweg in Wateringen. Een bouwconstructie, bedacht door de altijd inventieve Tom. Ons bedrijventerrein beschikt naast een stalling met 1.250 plaatsen over een luxe Camperstalling voor 100% vrijheid. Maar ook over een professionele werk- en wasplaats en een beveiligd parkeerterrein. Hier kunnen onze klanten dagelijks van 6:00 tot 23:00 uur hun caravans, campers en vouwwagens ophalen en brengen.

Kwaliteit en klantcontact
Ambitie om nog meer stallingsplaatsen te creëren hebben wij momenteel niet. Wij leggen de focus liever op het leveren van kwaliteit en op klanttevredenheid. Wel zijn wij continu bezig met ontwikkelingen om ons verder te professionaliseren, waar onder andere het keurmerk Topstallingen.nl uit is ontstaan.

Creativiteit bij Van Vliet
Tom is erg creatief en ook de leden van ons team gaan daar graag in mee. Dat is al te zien bij de binnenkomst in onze werkplaats; heeft u al eens een kijkje genomen bij onze uniek ingerichte receptie?
Daarnaast maakte hij een camper uit drie oude sloopcampers, staat hij regelmatig als vakman in de Kampeer & Caravan Kampioen van de ANWB, bouwde hij een heuse mannencaravan en is hij continu op zoek naar nieuwe uitdagingen. Kenmerkend voor ons familiebedrijf, want wij zijn nu eenmaal meer dan alleen een stalling! Dankzij deze creatieve geest is geen vraag ons te gek en denken wij altijd oplossingsgericht. Ook dat is Van Vliet Caravans!

De kracht van Van Vliet
Uw tevredenheid, daarvoor gaan we graag een stapje verder. Bijvoorbeeld met ad hoc reparaties, als uw vakantie in de soep dreigt te lopen. Of door het bieden van een kijkje in ons mooie bedrijf, tijdens een informatieavond of als u bij ons op bezoek bent. Oprechte aandacht voor onze gewaardeerde klanten!