Waar bent u naar op zoek?

Caravan banden Caravan banden

Goedemorgen,

Waar kunnen we u mee helpen?

Auto bandenopslag én wissel!

Zomerbanden, winterbanden, bandenwissel, bandenopslag, het schoonmaken van de wielen… Misschien wilt u hier allemaal niet aan denken. Daarom slaan wij uw zomer- en/of winterbanden graag voor u op, maar wij doen meer dan dat!

We beschikken naast de opslag ruimte ook over alle benodigde apparatuur voor de wielen- en bandenwissel, zodat we u ook die zorgen uit handen kunnen nemen. Bovendien kunnen wij desgewenst de schoonmaak van de wielen verzorgen én nieuwe banden leveren. Zo heeft u er helemaal geen omkijken meer naar!

De opslag

Wij verzorgen voor u de bandenopslag in onze stalling, waar een speciale ruimte is ingericht. De banden en/of wielen worden, ter voorkoming van vlakke kanten en onbalans, liggend opgeslagen in een donkere droge ruimte. Tevens zijn de banden en/of wielen verzekerd tegen verlies door diefstal of brand. De opslag is inclusief optische controle van de banden en/of velgen op de profieldiepte en de aanwezigheid van eventuele lekken en ernstige beschadigingen.

De wissel én schoonmaak!

Naast de opslag kunnen wij voor u de banden en/of wielen wisselen. Wij wisselen complete wielen (band incl. velg), maar ook losse banden (band excl. velg).

Met plezier wassen wij ook uw velgen, zodat ze schoon de opslag in gaan!

Bandenopslag boeken en actuele prijzen

Opslag 4 banden per heel jaar€ 50,-
Wisselen van 4 complete wielen (band incl. velg)€ 30,-
Wisselen van 4 losse banden (band excl. velg)€ 75,-
Wasservice 4 banden€ 25,-

Klik op overig bij de object keuze

Maak een afspraak