Bandenopslag

Zomerbanden, winterbanden, bandenwissel, bandenopslag, het schoonmaken van de wielen… Misschien wilt u hier allemaal niet aan denken. Daarom slaan wij uw zomer- en/of winterbanden graag voor u op. We beschikken daarnaast over alle benodigde apparatuur voor de wielen- en bandenwissel, zodat we u ook die zorgen uit handen kunnen nemen. Bovendien kunnen wij desgewenst de schoonmaak van de wielen verzorgen én nieuwe banden leveren. Zo heeft u er helemaal geen omkijken meer naar!

Opslag
Wij verzorgen voor u de bandenopslag in onze stalling, waar een speciale ruimte is ingericht. De banden en/of wielen worden, ter voorkoming van vlakke kanten en onbalans, liggend opgeslagen in een donkere droge ruimte. Tevens zijn de banden en/of wielen verzekerd tegen verlies door diefstal of brand. De opslag is inclusief optische controle van de banden en/of velgen op de profieldiepte en de aanwezigheid van eventuele lekken en ernstige beschadigingen.

Wisselen
Naast de opslag kunnen wij voor u de banden en/of wielen wisselen.
1. Wisselen van complete wielen (band incl. velg), inclusief het op spanning brengen van de banden.
2. Wisselen van losse banden (band excl. velg) bedragen, inclusief:
  • het monteren van de banden op de velgen
  • het balanceren van de wielen
  • monteren van de wielen op uw auto
  • het op spanning brengen van de banden

Geef de opdracht door via het afsprakenformulier.

Wasservice
Indien u de wielen schoon opgeslagen wilt hebben, kunnen wij een was- en waxservice aanbieden. De buiten- én binnenkant van de wielen worden dan gewassen waarna er een waxlaag aangebracht wordt.

Nieuwe banden
Indien de banden vervangen moeten worden, kunnen wij dat voor u verzorgen.
De benodigde apparatuur hiervoor is bij Van Vliet Caravans aanwezig. Door goede afspraken met leveranciers zijn wij in staat om u op zeer korte termijn hiermee te helpen. Tevens wordt op deze manier gewaarborgd dat u geen oude banden aanschaft. Naast losse winterbanden kunnen wij ook complete sets velgen met winterbanden leveren.

Mocht u meer willen weten, kunt u ons altijd vrijblijvend bellen.

Bekijk hier de tarieven

Bekijk de Bovag film over wanneer de banden vervangen moeten worden.

Aanvraag bandenopslag