Waar bent u naar op zoek?

Caravan Makelaardij Caravan Makelaardij

Goedenavond,

Waar kunnen we u mee helpen?

Laat het verzorgen door Karsten Makelaardij!

Met enige regelmaat krijgen wij van onze klanten de vraag of wij voor hun de caravan of camper willen verkopen, helaas hebben wij hier zelf geen gelegenheid voor. Maar natuurlijk willen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn en hebben wij een mooie samenwerking met Karsten Caravanmakelaardij!

Verkoopbemiddeling voor uw caravan of camper

U kunt uw caravan of camper bij Karsten Caravanmakelaardij in verkoopbemiddeling aanbieden en Karsten verzorgt vervolgens het gehele verkooptraject van a tot z. Zij maken professionele foto´s, verzorgen advertenties op onder andere hun website www.caravanmakelaardij.nl, Marktplaats.nl, diverse caravanportals en op social media als Facebook en Youtube.  Uw bezit krijgt een plek in de speciale verkoopruimte en is zo goed bereikbaar voor potentiële kopers die de caravan of camper willen bezichtigen.

Hoe werkt het?

Alle afspraken omtrent de verkoop van uw caravan of camper worden vastgelegd in de bemiddelingsovereenkomst. Wanneer er een koper voor uw object is zal Karsten voor u onderhandelen binnen de op papier vastgestelde grenzen. Uiteindelijk bepaalt ú de prijs en of de verkoop door gaat. Zodra de verkoop rond is, verzorgt Karsten de volledige afhandeling van de verkoop inclusief de overschrijving van het kenteken bij het postkantoor. U ontvangt vervolgens het vrijwaringsbewijs per post in de brievenbus en het verkoopbedrag minus de bemiddelingskosten wordt op uw bankrekening bijgeschreven.

Caravan Makelaardij

De verkoopbemiddeling bij een CARAVAN:

Karsten Caravanmakelaardij rekent normaal gesproken € 150,- taxatiekosten. Echter, voor klanten van Van Vliet Caravans BV heeft Karsten een korting van € 20,- tegen inlevering van de speciale kortingsflyer. Deze kunt u bij ons, Van Vliet Caravans, bij het kantoor ophalen.

Voor dit bedrag mag de caravan een half jaar in de verkoopruimte staan en hier zitten ook alle advertentiekosten bij inbegrepen. Bij verkoop van de caravan brengt Karsten Caravanmakelaardij 8,5% van het verkoopbedrag aan bemiddelingskosten in rekening. Uiteraard betaalt u dit alleen wanneer uw caravan daadwerkelijk verkocht is, No Cure – No Pay!

De verkoopbemiddeling bij een CAMPER:

Karsten rekent voor campers € 195,- taxatiekosten. Voor dit bedrag wordt de camper getaxeerd en gaat Karsten met de camper langs een garage voor een APK & Onderhoudscheck. Als klant van Van Vliet Caravans BV krijgt u tegen inlevering van de speciale kortingsflyer € 35,- korting op deze kosten en betaalt u dus slechts € 160,- taxatiekosten.

Voor dit bedrag mag de camper een half jaar lang bij Karsten in de verkoopruimte staan en hier zitten ook alle advertentiekosten bij inbegrepen. Bij verkoop brengt Karsten een percentage van het verkoopbedrag als bemiddelingskosten in rekening, zie onderstaande tabel (minimaal bedrag van €1.500). Uiteraard betaalt u dit alleen wanneer uw camper daadwerkelijk verkocht is, No Cure – No Pay!

Verkoopbedrag camperBemiddelingskosten
€0 tot €19.9998,5%*
€20.000 tot €29.9997,5%
€30.000 tot € 39.9997,0%
€40.000 tot € 49.9996,5%
€50.000 tot €64.9996,0%
€65.000 tot €79.9995,5%
€80.000 tot €99.9995,0%
> €100.0004,5%

Bent u van plan uw kostbare bezit te verkopen? Neem dan contact op met Patrick Karsten en hij zal uitleggen hoe u als klant van ons aanspraak maakt op de speciale korting en hoe het verder allemaal werkt. U kunt Patrick telefonisch bereiken via 0229-261635 of via info@caravanmakelaardij.nl.