Waar bent u naar op zoek?

Onderhoud dienst van Caravan Stalling van Vliet Onderhoud dienst van Caravan Stalling van Vliet

Goedemiddag,

Waar kunnen we u mee helpen?

Onderhoud – veilig op pad!

Werkzaamheden aan uw kostbare caravan, camper of vouwwagen vragen om vakmanschap, kennis en ervaring. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG Caravan- & Camperbedrijven. Zo bent u ervan verzekerd dat onze werkzaamheden volgens de strenge normen van de BOVAG volgens hun algemene voorwaarden uitgevoerd worden. Uiteraard door gediplomeerde monteurs met een passie voor het kamperen!

Het onderhoud van uw caravan of vouwwagen


Om uw kostbare bezit in goede conditie te houden, adviseren wij om elke twee jaar een BOVAG-onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.

Bovag onderhoud

Bij een BOVAG-onderhoudsbeurt voeren wij diverse vaste werkzaamheden uit, gericht op veiligheid onderweg, maar ook veiligheid op de camping en uiteraard een langere levensduur (de werkzaamheden staan hieronder uitvoerig omschreven) voor uw caravan of vouwwagen. In het tussenjaar voldoet een vakantiecheck. Zo kunt u altijd veilig op vakantie!

Alles over de BOVAG-onderhoudsbeurt

Als aanvulling op de Bovag-onderhoudsbeurt wordt vaak de Bovag-vochtmeting uitgevoerd. Vocht is onbetwist de grootse vijand van de caravan. Als vocht kan indringen in de vloer, de wanden en het dak van de caravan kan dit tot verrotting van houten delen leiden. Een flinke schade kan het gevolg zijn. Bij deze meting wordt er op 33 plekken gecontroleerd op vocht.

Het onderhoud van uw camper

De jaarlijkse APK keuring is verplicht, deze voeren wij met plezier uit voor uw camper. Dit is wel slechts een moment opname waaraan de camper aan de minimale eis van de Wegenverkeerswet moet voldoen. Uw camper heeft hierbij dus nog géén onderhoud gehad! Naast de APK-keuring, is ook het motorisch en onderstel onderhoud van uw camper belangrijk.

Werkplaats foto bij Caravan Stalling van Vliet

Maar vergeet ook het onderhoud aan de opbouw van uw camper niet want ook deze is belangrijk. Bij een BOVAG-opbouwbeurt voeren wij diverse vaste werkzaamheden uit gericht op veiligheid onderweg, veiligheid op de camping en voor een langere levensduur van uw camper.

Wij verzorgen met plezier voor u het gehele plaatje van a-z!

Welk onderhoud heeft uw camper nodig?!

Weet u niet welk onderhoud noodzakelijk is, of bent u niet op de hoogte van de exacte onderhoudshistorie van uw camper? Maak dan gebruik van onze onderhouds-inspectie . U krijgt dan een vrijblijvend preventief onderhoudsadvies, brengen de banden op spanning en vullen alle vloeistoffen bij.

Onderhoud camper – Wist u dat-jes?

  • om de remwerking in de bergen goed te laten blijven functioneren adviseren wij de remvloeistof 1x in de 2 jaar te vervangen
  • voor goed onderhoud aan de motor van uw camper adviseren wij om de motorolie ook 1x in de 2 jaar te laten vervangen
  • een inspectie van de remmen aan te bevelen is: vaak zijn deze niet versleten maar kunnen wel geoxideerd zijn doordat ze relatief veel stil staan
  • er gevaar dreigt als de leeftijd van de banden, de gasslang of de drukregelaar verouderd zijn

Schadeherstel

U kunt voor schadeherstel ook bij ons terecht met alle merken caravans, vouwwagens en campers. Van lichte tot zeer ernstige schade; of het nu het vervangen van dakplaten of zijplaten betreft, profile-repair of interieurreparaties; wij hebben jarenlange ervaring met schadeherstel. Wij zorgen voor een professionele reparatie met originele onderdelen, zodat u weer kunt genieten van uw caravan.

Wij maken het u gemakkelijk!

Nog zo’n voordeel van Van Vliet Caravans: uw caravan, camper of vouwwagen hoeft voor onderhoud en reparatie de stalling niet eens uit. U hoeft alleen een afspraak te maken en wij regelen de rest. Dat scheelt u een hoop tijd! Maak gebruik van het formulier hieronder en wij nemen contact met u op.

Geen stallingklant?

Geen probleem! Ook dan bent u van harte welkom en is uw caravan, camper of vouwwagen bij ons in goede handen. Dus ook alleen voor service, onderhoud en (schade)reparaties, moet u bij Van Vliet Caravans zijn!

Prijzen 2020

Bekijk hier de tarieven

Onderhoud nodig?

Maak een afspraak