Waar bent u naar op zoek?

schade herstel schade herstel

Goedemiddag,

Waar kunnen we u mee helpen?

Schade! Wat nu?

Niemand zit erop te wachten, maar het kan u onverhoopt overkomen: schade aan uw caravan, camper of vouwwagen. Wij helpen u graag in deze vervelende situatie en nemen uw zorgen uit handen. Van Vliet Caravans helpt u met het volgende.

 • De schadeafwikkeling van a tot z (van melding tot uitbetaling)
 • Alle merken caravans, campers en vouwwagens
 • Originele onderdelen
 • Alle soorten schade
 • Alle verzekeringen (let op: u bepaalt zelf waar u de schade wilt laten herstellen, niet de verzekeringsmaatschappij!)
 • Het vergoeden van het eigen risico tot € 150,- (bij min. € 1.500,- schade)
 • 4 jaar BOVAG-garantie

Schade melden

Wij helpen u verder

Samen met u bekijken wij de schade, zodat u precies weet wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de reparatie. Dan vullen wij direct met u het schadeformulier in en nemen wij graag de verdere zorg voor u uit handen. Met plezier zetten wij ons in om uw caravan, camper of vouwwagen te herstellen!

Schade herstel
BOVAG logo

Garantie

Wij zijn lid van BOVAG, waardoor u dezelfde garanties ontvangt als bij uw dealer. Voor het berekenen van schadetaxaties maken wij gebruik van een door verzekeraars gemaakt computerprogramma.

Schadetaxatie

Als wij een schadetaxatie hebben gemaakt voor een schade-expert en u besluit de schade niet door ons te laten repareren of de caravan of camper wordt total loss verklaard, dan brengen wij €90,00 in rekening voor de schadetaxatie.

Verzekeraars

Wij zijn bij alle verzekeringsmaatschappijen een erkend schadeherstelbedrijf en bieden exact dezelfde voorwaarden als het schadebedrijf van uw verzekeringsmaatschappij. Wij willen u graag waarschuwen, omdat sommige verzekeraars graag het heft in eigen handen nemen. Zij sporen u aan om gebruik te maken van schadebedrijven waar zij prijsafspraken mee hebben, maar u bent altijd vrij om zelf het schadeherstelbedrijf te kiezen.

Meld de schade aan uw caravan, camper of vouwwagen online bij ons, dan nemen wij het zo snel mogelijk in behandeling.

Zo verloopt het schadeproces

 • Vul ter plaatse het schadeformulier in en meld dit aan uw verzekering. Geef hierbij aan dat u de schade wilt laten herstellen bij Van Vliet Caravans in Wateringen
 • Meld de schade online bij ons via het schadeformulier hieronder.
 • Wij maken met u een afspraak voor een globale taxatie van de schade aan uw de caravan, camper of vouwwagen. Staat deze bij ons in de stalling, dan maken wij z.s.m. de globale taxatie.
 • Afhankelijk van de totale kosten, schakelt de verzekeringsmaatschappij een schade-expert in. De schade-expert beoordeelt de schade en geeft hiervoor een rapport uit richting de verzekering.
 • De verzekering controleert het rapport van de schade-expert. Zodra wij goedkeuring krijgen van de verzekering, gaan wij verder met het herstelproces.
 • Na de goedkeuring van de verzekering en uzelf en na ontvangst van de getekende akte van cessie* , bestellen wij de originele onderdelen voor het herstel van uw caravan, camper of vouwwagen.
 • Zodra de onderdelen binnen zijn, plannen wij de schadereparatie in en repareren wij vervolgens vakkundig de schade.

* Als u verzekerd bent voor het desbetreffende schadeherstel, keert de verzekeringsmaatschappij de kosten hiervoor aan u uit. Dit wordt gedaan nadat u de kosten geclaimd heeft en u moet deze dus zelf voorschieten. Met een akte van cessie gaat dit veel gemakkelijker; hiermee hoeft u niets voor te schieten of te declareren bij de verzekering.

Uiteraard houden wij u gedurende het proces zoveel mogelijk op de hoogte. Vragen kunt u altijd stellen via schade@caravanstallingvanvliet.nl. Wij helpen u graag!

Schade melding