Waar bent u naar op zoek?

Geld van Caravan Stalling van Vliet Geld van Caravan Stalling van Vliet

Goedemiddag,

Waar kunnen we u mee helpen?

Tarieven stalling van Vliet

Onze stallingsprijzen zijn op basis van een abonnement per kalenderjaar.

Stallingtarieven 2020

Voor een caravan:€76,35 p/str.m
Voor een vouwwagen:€62,50 p/str.m
Voor een camper:€132,49 p/str.m

Alle bovenstaande prijzen zijn incl. BTW en worden jaarlijks aangepast aan het prijsindexcijfer gezinsconsumptie van het CBS en zijn inclusief onbeperkt ophalen en terugbrengen van de caravan, vouwwagen of camper. U ontvangt 2% korting op uw stallingsfactuur als u gebruik maakt van onze SEPA machtiging.

Stallingtarieven 2020 voor de Luxe Camperstalling

Klein: een totale lengte van de camper kleiner dan 6 meter€1.247,81
Groot: een totale lengte van de camper tussen de 6-7,5 meter€1.452,37

Alle bovenstaande prijzen zijn op basis van een geheel kalenderjaar en zijn incl. BTW en worden jaarlijks aangepast aan het prijsindexcijfer gezinsconsumptie van het CBS. U ontvangt 2% korting op uw stallingsfactuur als u gebruik maakt van onze SEPA machtiging.

Tarief caravan

Voor berekening van de kosten voor het stallen van een caravan hanteren we een totaalprijs per strekkende meter aan de hand van de exacte lengte, zoals vermeld op het kentekenbewijs.

Tarief vouwwagen

Voor berekening van de kosten voor het stallen van een vouwwagen gaan wij uit van de totale lengte van de vouwwagen, vanaf de koppeling tot en met de achterlichten. Als de vouwwagen voor de eerste keer bij ons binnenkomt, wordt deze door ons opgemeten.

Tarief camper (normale stalling)

Voor de berekening van de kosten voor het stallen van een camper gaan wij uit van de totale lengte van de camper, vanaf de voorbumper tot en met de achterbumper of de achterzijde van een eventuele fietsendrager. Als de camper voor de eerste keer bij ons binnenkomt, wordt deze door ons opgemeten.

Tarief berekenen: rekenvoorbeeld kosten stalling caravan

Bij de totstandkoming van het tarief voor een caravan gaan wij uit van de lengte op het kentekenbewijs van de betreffende caravan onder ‘afstand hart koppeling tot achterzijde voertuig’. Is de caravan bijvoorbeeld 643 centimeter lang, dan is de berekening: 6,43 (meter) x € 76,35 = € 490,93 per jaar. Zo berekent u voor elk voertuig precies de jaarlijkse stallingskosten.