Waar bent u naar op zoek?

Foto van Caravan Stalling van Vliet Stalling van Caravan Stalling van Vliet

Goedemorgen,

Waar kunnen we u mee helpen?

Bovag-beurt 2021 met €50,- korting!

Combinatiekorting: bespaar op uw verzekeringspremie en ontvang €50,- korting op uw onderhoudsbeurt aan uw caravan of onderhoudsbeurt.

Jaarlijks onderhoud voorkomt hoge kosten  

Omdat wij oprecht van mening zijn dat deze verzekering voor u de beste en voordeligste optie is, maken wij het extra aantrekkelijk om deze verzekering af te sluiten. Daarom hebben wij tot 1 november deze actie:

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw vouwwagen of caravan en bevordert de verkeersveilgheid. Ook komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Bij goed onderhoud is de kans op een defect kleiner. U zit natuurlijk niet te wachten op pech, als u net op vakantie bent.
Ook wanneer u niet bent weg geweest is onderhoud nodig om uw vouwwagen of caravan in topconditie te houden. 

Door de unieke samenwerking met de Stalling Zeker verzekering bieden wij u een korting aan op de onderhoudsbeurt van maar liefst € 50,- als deze in combinatie gaat met het afsluiten van de eerlijke Stalling Zeker verzekering.

Bij het opgeven van de opdracht voor de Bovag-onderhoudsbeurt krijgt u automatisch een mailtje vanuit deze verzekering voor een geheel vrijblijvende offerte.

Stalling Zeker verzekering

Al meer dan 200 offertes verstuurd… veel van onze klanten zijn al overgestapt… het scheelt veel in premie… ook als u meer dan 7 weken weg bent: 20% no-claim korting bij schadevrije jaren.

Ga veilig op pad in 2021!

Bent u geïnteresseerd? Aarzel niet en plan de onderhoudsbeurt alvast in voor 2021 zodat u straks weer veilig op pad kan.

Heeft u voor volgend kampeerseizoen een speciale wens voor uw caravan of vouwwagen? Wilt u een vrijblijvende offerte voor een buitendouche of een mover om Corona proof te kamperen? Laat het ons gerust weten, wij maken graag een passende aanbieding voor u.

Om in aanmerking te komen voor de actie kunt u via onderstaande knop (actie is geldig tot 1 november).

Maak een afspraak

Heeft u nog vragen? Bekijk hier de meest gestelde vragen over de verzekering.