Waar bent u naar op zoek?

Foto van Caravan Stalling van Vliet Team foto van Caravan Stalling van Vliet

Van Vliet Caravans bestaat 40 jaar!

Nieuws

Dankbaar en Trots – 40 jaar – Van Vliet Caravans

40 jaar vinden wij een hele mooie mijlpaal. Wij zijn erg trots en dankbaar dat wij dit samen met het hele team, klanten en relaties hebben bereikt. We hadden grootse plannen om dat succes samen met iedereen te vieren. Helaas kwam Covid-19 er tussendoor en zat een echt feestje er niet in, maar het zomaar ongemerkt voorbij laten gaan, wilde we ook niet.

Een kleine terugblik

Het begon eigenlijk toevallig in 1980. Onze ouders, Simon en Nel van Vliet, waren tomatenkweker. Het was toen niet de beste tijd voor tuinders, dus toen iemand vroeg of hij zijn caravan mocht stallen, vond ze dat prima. Gaandeweg kwamen er steeds meer caravans bij en verdwenen de tomaten naar de achtergrond. Van Vliet Caravans was geboren.”

Unieke stalling
Het bedrijf paste niet in de tuinbouwbestemming, maar werd tijdelijk gedoogd. Het kostte 5 jaar procederen voordat wij, met hulp van zijn klanten, een officiële vergunning kregen. “De volgende uitdaging werd de annexatie”. “We moesten in 2000  verhuizen naar een bedrijfsterrein, en de gemeente eiste dat er een bedrijfshal zou komen. Tom had een unieke dubbellaagse stalling uitgedacht, die dankzij de verhuizing versneld werd gerealiseerd.”

40 jaar jubileum

Gouden handjes
Toen onze ouders het rustiger aan wilden doen, droegen zij het stokje over aan ons. De onderlinge taakverdeling was snel duidelijk. “Tom heeft de gouden handjes, en Brenda doet de administratie en regelt alles eromheen. We kennen elkaar natuurlijk door en door, dus we hebben aan een half woord genoeg.

Het mooiste is dat we klanten hebben die al 40 jaar bij ons over de vloer komen, daar zijn wij letterlijk mee opgegroeid. Wij zijn ontzettend dankbaar voor die loyaliteit!”

Professioneel
De kleine stalling met caravans is uitgegroeid tot een professioneel staling- en onderhoudsbedrijf met plaats voor maar liefst 1.250 caravans, vouwwagens en campers. Wij vervelen ons nooit: “Er is jaarrond reuring: alles dat in de zomer rondtoert, krijgt in de winter hun onderhoud en reparaties.”

Op naar de 50!
Uitbreidingsplannen hebben de broer en zus niet. “1.250 plaatsen is een prachtig aantal om dichtbij de werkvloer te blijven en persoonlijk contact te houden met onze klanten. We investeren liever in onze dienstverlening en door met onze tijd mee te blijven gaan. Wij willen óp naar de 50!”

Helaas hebben wij dit jubileum voor Covid-19 niet met u persoonlijk kunnen vieren. Wel hebben wij speciaal voor u een korte videoboodschap:

Speciaal voor u maakte wij ook nog een filmpje met een terugblik vanaf 1980 vol met interviews met de (oud) eigenaren en oude foto’s. Veel kijkplezier! Ook werd er in de krant Het Hele Westland aandacht gegeven aan ons jubileum door middel van dit mooie artikel.

Bedankt

Dit alles had nooit gelukt zonder ons betrokken team, onze trouwe klanten en relaties! Mede dankzij het vertrouwen van iedereen, hebben wij dit kunnen realiseren. Super bedankt hiervoor! 

En wat een overweldigende reacties en felicitaties voor ons jubileum hebben wij ontvangen van onze klanten en relaties. Zoveel kaarten, mailtjes, lekkernijen reacties op Facebook. En bij het online feestje met ons team werden wij zonder het van elkaar te weten verrast door filmpjes en cadeau’s. Het was toch echt wel een feestje voor ons allen. Iedereen bedankt!

Veel liefs,

Tom & Brenda en het hele team!