Waar bent u naar op zoek?

Werkplaats van Caravan Stalling van Vliet Werkplaats van Caravan Stalling van Vliet

Wij zijn digitaal: Onze werkplaats maakt persoonlijke video’s bij reparaties!

Algemeen

Persoonlijke video bij reparatie

In een tijdperk waarin we steeds meer digitaal gaan, staan we bij Van Vliet Caravans natuurlijk niet stil. Ook wij gaan met onze tijd mee en komen daarom met iets nieuws. Een persoonlijke video bij de reparatie aan uw caravan of camper.

Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij naast leuk ook gewoon erg belangrijk. Uw kostbare bezit staat bij ons gestald en daar zijn wij zuinig op. Ook bij het onderhoud of reparatie aan uw caravan of camper gaan wij zorgvuldig te werk. Omdat we u graag op de hoogte houden van onze werkzaamheden en omdat wij open communicatie belangrijk vinden, voegen wij een nieuw element toe aan onze dienstverlening.

Wanneer uw caravan of camper bij ons op de werkplaats komt voor een BOVAG onderhoudsbeurt óf wanneer er een bijzondere reparatie uitgevoerd moet worden, ontvangt u, als er verdere uitleg nodig is, van ons een persoonlijke video van de werkzaamheden. Zo kunnen wij u exact laten zien welke handelingen wij hebben uitgevoerd. Uiteraard is deze extra service gratis en dus zonder bijkomende kosten!

In onderstaande korte video geven we u een impressie van wat u kunt verwachten. De persoonlijke video’s worden speciaal voor u gemaakt en worden direct naar u verstuurd per sms. Zo kunt u al voordat u uw caravan of camper ophaalt, zien wat wij hebben gedaan.

Wilt u meer weten over deze dienstverlening, vraag dan gerust om meer informatie. Wij zien deze persoonlijke video’s echt als een stuk extra dienstverlening. Niet in alle situaties zult u overigens een video ontvangen, dit doen wij echt als wij denken dat dit van toegevoegde waarde voor u is.