Waar bent u naar op zoek?

Stalling Zeker Caravanverzekering Stalling Zeker Caravanverzekering

De eerlijkste caravanverzekering van Nederland vindt u bij Stalling Zeker!

Algemeen

De eerlijkste caravanverzekering van Nederland vindt u bij Stalling Zeker!

Klanten van een bij Stalling Zeker aangesloten stalling zoals Van Vliet Carvans kunnen gebruik maken van de eerlijkste caravanverzekering van Nederland. Met deze verzekering verzekert u de caravan het hele jaar tegen brand, storm, diefstal of poging daartoe. Daarnaast kunt u de caravan allrisk verzekeren waarbij u alleen de premie betaalt voor de dagen dat de caravan buiten de stalling verblijft.

Uit onderzoek blijkt dat 57% van de klanten van een caravanstalling maximaal tot 6 weken met hun caravan op pad gaan. 62% van de caravanbezitters haalt niet vaker dan tweemaal per jaar de caravan uit de stalling. Waarom zou u dan het hele jaar door premie betalen voor uw allrisk caravanverzekering? Stalling Zeker biedt als enige de unieke pay-as-you-go caravanverzekering. Kies ook voor deze unieke caravanverzekering en bespaar flink op de jaarpremie!

Wij vinden het niet meer dan logisch dat wanneer u de caravan maar 6 weken per jaar gebruikt, u niet dezelfde premie hoeft te betalen voor uw allriskverzekering als iemand die 6 maanden met zijn caravan op pad is. Daarom biedt Stalling Zeker de eerlijkste caravanverzekering van Nederland aan. In onze automatisering wordt bijgehouden wanneer u met de caravan buiten de stalling bent en alleen voor die dagen betaalt u de allrisk premie. Ze gaan uit van een gemiddelde van 48 dagen per jaar. Blijkt aan het eind van het jaar dat u caravan minder dagen buiten de stalling is geweest, dan krijgt u de teveel betaalde premie terug. Wel zo eerlijk, toch?

Staat uw caravan bij Van Vliet Caravans in de stalling? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de knop hieronder.

Offerte aanvragen