Waar bent u naar op zoek?

Caravan kussens Caravan kussens

Goedemorgen,

Waar kunnen we u mee helpen?

Zijn de kussens van uw caravan of camper toe aan vervanging?

Natuurlijk willen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn met zo’n uitgebreid mogelijk dienstenpakket! Wij hebben een goede samenwerking met De Polyther Shop (DPS) voor het vervangen van het matras of de kussens in uw caravan, vouwwagen of camper. Dat is nog eens een mooie aanvulling op onze huidige dienstverlening!

Uw matras geheel op maat!

U kunt naast kussens ook terecht voor matrassen in elke gewenste maat. Heeft u een matras met een afwijkende maat? Bijvoorbeeld een met ronding of schuine kant erin. Geen probleem! Iedere klant heeft persoonlijke wensen, ook qua soort matras: hard, medium of soft. Omdat zij alles op maat maken, specifiek naar de wensen van de klant, vermelden zij geen prijzen op hun website.

Maar natuurlijk kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Als u DPS belt dan maken zij met ons, Van Vliet Caravans, een afspraak om de caravan te bekijken en de maten op te nemen. Vervolgens ontvangt u geheel kosteloos de offerte via DPS. Levering van de matrassen: meestal binnen 1 werkweek.