Waar bent u naar op zoek?

fotocursus fotocursus

Goedemiddag,

Waar kunnen we u mee helpen?

Uw mooiste herinneringen zelf goed vastleggen?!

Partnership Van Vliet Caravans en Fotocursus Westland Het is niet vreemd dat van Vliet Caravans en Fotocursus Westland elkaar hebben ontmoet. Bij Trek erop Uit en de Valentijns workshops, hebben vele van jullie kennisgemaakt met de fotografen van Fotocursus Westland, Ronald Bakker en Frank van Leeuwen. Tijdens de vakantie komen jullie in prachtige gebieden, welke het waard zijn om te fotograferen. Wat we zien willen we met de camera vastleggen en als jullie weer thuiskomen wil je dat delen met familie en vrienden.

Fotocursus Westland “DOEN is LEREN”

Mooie foto’s maken, je fotocamera beheersen en het LEREN fotograferen door te DOEN.
De workshops, waar je met twee vakfotografen op stap gaat, staan centraal in de Basiscursus Fotografie. De resultaten zijn direct zichtbaar voor de cursisten, middels het unieke lesconcept van Fotocursus Westland “DOEN is LEREN”

Verdere stappen maken kan middels de vele workshops die worden gehouden in en rondom het Westland. Natuur-, Macro-, Steden- en  Landschaps-fotografie zijn erg in trek bij fotografen. Maar ook portret-, studio- en familie-fotografie zijn onder andere workshops die de (hobby)fotograaf verder op pad helpen.

Het ruime aanbod wordt compleet gemaakt met professionele workshops Sportfotografie bij diverse sport-evenementen, team-shoots en excursies naar diverse natuurgebieden. De jaarlijkse avondfotografie in een feeëriek Delft is voor de Kerstdagen een mooie afsluiting van elk jaar.

Onze samenwerking heeft natuurlijk ook een voordeel voor u als stallingsklant bij Van Vliet Caravans: na een aanmelding (deelname) voor de de cursus Basisfotografie bij Fotocursus Westland, ontvangt u een voucher van €10,00 voor de Herfst- of  Voorjaar-workshops van Fotocursus Westland.

Want eenmaal één fotocursus gedaan te hebben bij Fotocursus Westland, smaakt het naar meer…!