Waar bent u naar op zoek?

daktent daktent

Goedemorgen,

Waar kunnen we u mee helpen?

Anders kamperen.. ja dat kan!

Maak uw vakantie compleet met een daktent! Neemt u ook de tent mee op vakantie voor de (klein) kinderen? Dan maakt de aanschaf van een daktent uw vakantie heel gemakkelijk, bijzonder en vol vrijheid!

Met een daktent hoeft u de caravan niet onnodig vol te stouwen en ook het oppompen van een luchtbed is niet meer nodig… Het grote voordeel is dat u bij aankomst op de camping in 1 handomdraai een compleet opgemaakt comfortabel bed heeft: hoog, droog en warm!

De daktenten kunnen op alle merken auto, simpel weg door het aanbrengen van dakdragers en een bevestigingssysteem. De kleine aanpassingen aan uw auto hiervoor verzorgen wij met plezier. Kortom: wij verzorgen het gehele plaatje van a-z! Maar dan… u heeft een daktent aangeschaft die niet in uw schuurtje past? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht, uw daktent kunt u met een gerust hart bij ons “stallen”. Ook helpen wij u met plezier de daktent op- en af de auto te halen als u op vakantie gaat.

Als dealer van “Dare to be different” leveren wij voor u een passende daktent, luifel, kookkisten en nog veel meer om u vol te kunnen laten genieten van uw vakantie. Met deze mooie samenwerking met “Dare to be different” sluiten wij goed aan op onze eigen speerpunten met het leveren van creativiteit en kwaliteit, waarbij garantie gewaarborgd wordt.

daktent

Neem vrijblijvend een kijkje bij ons aan de Middenweg. Wij hebben namelijk een stoere opstelling staan van de daktent 140L, de Penta luifel 180 en kookkist XL en kookkist S. Deze laten wij u met trots zien!

En “Dare to be Different” levert meer. Het assortiment bestaat uit meerdere soorten daktenten en luifels. Hiervoor verwijzen u graag naar hun website.

Uiteraard adviseren wij u graag!