Waar bent u naar op zoek?

Holland Campers samenwerking Holland Campers samenwerking

Goedemorgen,

Waar kunnen we u mee helpen?

Van Vliet Caravans werkt samen met Holland Campers!

De verkoop van het aantal campers neemt toe in Nederland. Deze trend heeft ons tot een samenwerking gebracht met Holland Campers. Wilfred van Luijk, de eigenaar van dit mooie bedrijf, is bij ons aan de Middenweg per 1 januari 2019 gestart met het verhuren van campers. Een mooie aanvulling op onze huidige dienstverlening!

Holland Campers staat ook net als wij voor kwaliteit en creativiteit. Denkt mee met de klant en biedt uitgebreide service-mogelijkheden. Zorgeloos op pad met een camper! Holland Campers heeft aan de Middenweg (werkplaatskant) een eigen ingang én eigen openingstijden.

Even in het kort over Holland Campers

Vrijheid wil Wilfred van Luijk in alles tot uiting laten komen. Holland Campers kent géén vaste wisseldagen, elke dag en elk uur kunt u vertrekken of terugkomen.

De Holland Campers zijn stuk voor stuk uitgezocht op gebruiksgemak, indeling en betrouwbaarheid. Zij zijn compleet ingericht met inventaris en uitgerust met de grootste mogelijke luifel, fietsendrager, Radio, TV/DVD en Airco. Al onze campers hebben een automaat en zijn te besturen met een normaal B rijbewijs.

De verschillen zitten o.a. in de grootte van de camper en het aantal slaapplaatsen (2-5 personen), er zijn verschillende bed indelingen zoals, een queensbed, lengte bedden met of zonder hefbedden. Gedurende uw vakantie staat uw auto veilig bij Holland Campers geparkeerd. U hoeft eigenlijk niets anders meer te bedenken dan waar de reis naartoe zal gaan gaat.

Holland Campers is naast onze werkplaats gevestigd. Maak vrijblijvend een afspraak bij Holland Campers om eens een kijkje te nemen of… voor een gratis proefrit!

Klik hier voor de website van Holland Campers