Waar bent u naar op zoek?

Goedemorgen,

Waar kunnen we u mee helpen?

Van Vliet Caravans, ook voor uw auto onderhoud!

Niet alleen caravans, vouwwagens en campers worden bij ‘Van Vliet Caravans’ onderhouden maar ook auto’s. Door samen te werken met Arjan, eigenaar van Zwinkels Auto & Techniek  proberen wij onze dienstverlening naar een “nog” hoger niveau op te krikken . Hierdoor kunnen wij voor u als klant ook alles qua onderhoud aan uw auto in eigen huis verzorgen. Totaal zorgeloos kamperen, dat is waar wij voor willen zorgen!

Een officieel keuringsstation voor personenwagens en campers in eigen huis. Naast de jaarlijkse APK-keuring, reparaties en al het onderhoud kunt u ook terecht voor Berlock beveiliging, diagnose stellen en storingen.

camper werkplaats

Arjan is vanaf februari 2020 actief bij ons als freelancer voor het onderhoud aan campers. Sinds maart 2021 heeft hij binnen onze werkplaats z’n eigen bedrijf Zwinkels Auto & Techniek gevestigd met een eigen APK keuringsstation. Wij brengen met Arjan meer dan 30 jaar motorische ervaring in huis van verschillende merken auto’s en campers.

Met deze mooie samenwerking pakken wij een uitbreiding mee van onze dienstverlening: het onderhoud van uw auto. En voor u … nog meer vakantiegemak onder 1 dak! Nieuwsgierig? Bel of mail naar ons voor de mogelijkheden.

Onderhoud nodig?

Maak een afspraak