Waar bent u naar op zoek?

Werkplaats foto bij Caravan Stalling van Vliet Werkplaats foto bij Caravan Stalling van Vliet

Goedemorgen,

Waar kunnen we u mee helpen?

De wettelijk APK keuring!

Een camper moet wettelijk jaarlijks apk-gekeurd worden, zonder geldige keuring mag u niet de weg op met uw camper. Naast de apk kunt u bij ons ook terecht voor het totale onderhoud voor uw camper: wij verzorgen het gehele plaatje van a–z.

APK- keuring

De jaarlijkse APK keuring is verplicht, deze verzorgen wij graag voor u. Dit doen wij in samenwerking met een extern keuringsstation. De APK is slechts een moment opname waaraan de camper aan de minimale eis van de Wegenverkeerswet moet voldoen. Uw camper heeft hierbij dus nog géén onderhoud gehad!

Dankzij de speciale camperbrug in onze werkplaats kunnen onze monteurs op een verantwoorde wijze de eventuele reparatie- en alle onderhoudswerkzaamheden verrichten aan uw camper. Voor het gehele plaatje van a tot z kunt u bij ons terecht, zodat u er geen omkijken naar heeft!

Wanneer APK?

Het is belangrijk om te weten wanneer de camper APK gekeurd moet zijn, u mag namelijk niet rijden zonder geldige keuring. Op de pagina van de RDW kunt u zien wanneer u w camper gekeurd moet worden.

Wist u dat-je: 2 maanden vóór de afloop van de APK vervaldatum mag u uw camper al laten keuren met behoudt van dezelfde APK datum (dag en maand)?

Totaal Onderhoud

Naast de jaarlijkse apk-keuring is het onderhoud van het motorische en technische gedeelte van uw camper belangrijk. Maar ook de conditie van de opbouw van uw camper is van belang. Een camper heeft goed onderhoud nodig, zo kunt u altijd veilig op vakantie! Hierover leest u meer op onze onderhoud pagina.

Geen stallingklant?

Geen probleem! Ook dan bent u van harte welkom en is uw camper bij ons in goede handen. Dus ook alleen voor service, onderhoud en (schade)reparaties, moet u bij Van Vliet Caravans zijn!

Prijzen 2020

Bekijk hier de tarieven

APK nodig?

Maak een afspraak