Waar bent u naar op zoek?

Team van Vliet Foto van Caravan Stalling van Vliet

Goedemiddag,

Waar kunnen we u mee helpen?

Wij hebben voor u op dit moment 3 alternatieven stallingen voor uw camper waar u einde dit jaar terecht kan. Helaas zijn ze allemaal niet naast de deur maar dat is dan naar ons idee het enige... ze hebben alle benodigde vergunningen en goede voorwaarden. wij zouden daar zelf onze camper met een gerust hart achterlaten.

De stalling biedt de ultieme vrijheid voor uw camper. Bij deze stalling haalt of brengt u namelijk uw camper wanneer u wilt, onbeperkt 7 dagen per week. U beschikt bij deze stalling over een vaste plaats en verplaatst dus alleen zelf uw camper. De bouwvergunning voor deze mooie nieuwe stalling is aangevraagd en binnenkort wordt er gestart met de bouw. Volgens planning komen er vanaf eind 2024 luxe binnenplaatsen beschikbaar met de volgende voordelen:

 Vaste, premium stallingplaats 
 Onbeperkt halen en brengen 
 Iedere dag toegang (tussen 06:00 – 22:00) 
 24/7 camerabewaking 
 Verwissel je object zoveel je wilt 
 Zelf in- en uitrijden, alleen jij verplaatst je object

Maak dan gebruik van deze link welke enkel en alleen voor klanten van ons “Van Vliet Caravans” is. Als u zich voor 31 maart opgeeft, krijgt u als eerste het aanbod zodra de openingsdatum (de verwachting is november / december 2024) bekend is. En tot die datum houden ze speciaal voor ons genoeg ruimte vrij zodat eventueel AL ONZE camper stallingsklanten zich kunnen opgeven. 

Deze link geeft u meer informatie over Stalling31 Bleiswijk. Heeft u verder nog vragen over Stalling31 Varik-Tiel of Stalling31 Bleiswijk? Mail dan naar klantenservice@stalling31.nl

In januari 2024 is Multibox gestart met de bouw van een nieuwe camperstalling aan de Energiebaan 4a in Oude-Tonge, gemeente Goeree-Overflakkee.

Faciliteiten van deze nieuwe camperstalling:

  • Eigen parkeervak: Elke huurder krijgt een ruim parkeervak van 8 bij 3 meter.
  • 24/7 toegankelijk: Onze stalling is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
  • Veiligheid: De stalling is voorzien van geavanceerde camerabewaking.
  • Voorzieningen: U kunt gebruikmaken van faciliteiten zoals het legen van het chemisch toilet, het pakken van schoon water, een wasplaats, en een stroompunt bij uw campervak. Voor het gebruik van de wasplaats en stroom dient u extra te betalen.

Tarieven en reserveringen:

  • Kosten: Een campervak van 8 bij 3 meter kost €1.475,- inclusief BTW per jaar.
  • Ook bij deze nieuwe stalling kunt u vanaf einde dit jaar reserveren waardoor u uw de stallingsplek bij ons netjes kan overgaan naar hun.
  • Reserveren: U kunt direct een plek reserveren op onze website: https://www.multiboxoudetonge.nl/camperstallingen/reserveren/                           

Na ontvangst van uw reservering nemen zij contact op voor het opstellen van een huurcontract, waarbij de ingangsdatum overeenkomt met de opleveringsdatum van uw campervak. Tevens ontvangt u een factuur voor het betaalde bedrag.

Voor verdere vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen via info@vankleefvastgoed.nl of zie de website: https://www.multibox-garageparken.nl/nl/

Wij hebben voor u een alternatieve stalling gevonden: Stalling31 Varik-Tiel. Deze stalling is een stukje verder rijden maar ligt centraal in Nederland. Uw logistieke planning dient u hierdoor wellicht net even anders in te richten voordat u op vakantie gaat. Maar als u eenmaal bij de stalling bent, bent u de afstand zo weer vergeten… zo netjes ziet het er uit!  

Stalling31 Varik-Tiel biedt een moderne stalling met uitstekende faciliteiten voor uw caravan, vouwwagen of camper. De gastvrije beheerders zorgen met uiterste precisie voor uw kostbare bezit en bieden handige zelf-servicetijden aan zodat u binnen no-time klaar bent voor de volgende reis. Stalling31 Varik-Tiel krijgt eind 2024 nieuwe stallingsplekken beschikbaar met de volgende voordelen:

✓ Iedere dag geopend 
✓ Professionele beheerders 
✓ 24/7 camerabewaking 
✓ Persoonlijke toegang door automatische poort 
✓ Self-servicetijden 
✓ Online afspraken maken

Wilt u gebruik maken van Stalling31 Varik-Tiel?  

Maak dan gebruik van deze link welke enkel en alleen voor klanten van ons “Van Vliet Caravans” is. Als u zich voor 31 maart 2024 aanmeldt, garandeert Stalling31 voor u een stallingsplek per december 2024 bij Stalling31 Varik-Tiel. Uw stalling loopt dan in december 2024 van ons over naar de stalling31 Varik-Tiel. Deze link geeft u meer informatie over Stalling31 Varik-Tiel.