Waar bent u naar op zoek?

Stalling van Caravan Stalling van Vliet Stalling van Caravan Stalling van Vliet

Goedemiddag,

Waar kunnen we u mee helpen?

Ook goed nieuws.. we kunnen u een alternatief bieden!

Na de bekendmaking van onze bedrijfssluiting op 13 oktober jl. hebben ongeveer de helft onze klanten onze stalling inmiddels opgezegd (update mei 2024). U én een groot deel van onze klanten staat nog steeds bij ons. BEDANKT voor uw support dat u heeft besloten om uw caravan, vouwwagen of camper ook de komende tijd aan ons toe te vertrouwen!

Inmiddels is ons perceel verkocht en zetten wij koers op een daadwerkelijk sluiting van eind december 2024. Dit betekent helaas voor u dat u eind dit jaar over dient te gaan naar andere stalling. Maar zoals gezegd laten wij u niet zomaar in de kou staan… wij hebben ook GOED nieuws en kunnen u een alternatieve stallingen voorstellen. Hopelijk blijft u ons hierdoor steunen tot eind dit jaar en hoeven wij dan pas afscheid van u te nemen als trouwe klant!

Wij hebben diverse stallingen gesproken en bezocht die willen gaan uitbreiden of starten. Wij hebben een aantal stallingen gevonden (zie onderstaand) waar wij écht een goed gevoel bij hebben. Ook wij vinden het fijn als uw kostbare bezit straks weer in goede handen is. De stallingslocaties zijn weliswaar niet in het Westland maar zijn netjes, veilig, goede voorwaarden en openingstijden en in het bezit van alle vergunningen.

Klik op de button “caravan & vouwwagen” of voor “camper” voor de alternatieve stallingen:

Heeft nog vragen aan ons? Neem dan gerust contact met ons op, bij voorkeur via: vragen@caravanstallingvanvliet.nl. maar bellen mag uiteraard ook altijd. Deze pagina’s en de pagina met “veel gestelde vragen” werken wij regelmatig bij. Uiteraard houden wij u via de mail op de hoogte van verdere ontwikkelingen!

Hartelijke groet, 

Tom en Brenda