Trek erop uit- Event, een gezellige bijeenkomst!

Het “Trek erop uit”- Event voor onze klanten van 9 november jl… het was een geslaagde middag met veel bezoekers! Het was een complete gezellige middag bij ons op het bedrijf, gevuld met presentaties en de bekendmaking van de winnaars van de fotowedstrijd. Alle winnende foto’s staan bovenin dit bericht. Een welverdiende prijs toch?!

Zo hield de branchemanager van de BOVAG Maarten Mastop een interactieve technische presentatie. Hierbij vertelde hij aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden meer over veiligheid op de weg en over veiligheid van uw kampeermiddel. Daarnaast had hij een leuke quiz gemaakt, alle bezoekers deden enthousiast mee. Eduard ging als winnaar van de quiz ook nog eens met een mooie prijs naar huis: een tegoedbon voor een BOVAG onderhoudsbeurt.

Wilfred van Luijk van RECRON en tevens van het verhuurbedrijf Holland Campers praatte de bezoekers bij over de toekomst van caravans en campers. Hij vertelde daarbij over de veranderingen in de markt en welke ontwikkelingen hij zoal ziet. Namens ons eigen bedrijf gaf eigenaresse Brenda Zwinkels een presentatie over de visie en ontwikkelingen van afgelopen jaar en wat de klant in 2020 mag gaan verwachten.

Prijsuitreiking
Wij hebben afgelopen kampeerseizoen mooie vakantiefoto’s mogen ontvangen voor de fotowedstrijd “Trek erop uit “.  Zo konden wij toch een beetje meegenieten van al uw mooie bestemmingen. Zo leuk om te zien dat er ontzettend veel foto’s zijn binnengekomen. Tijdens dit “Trek erop uit” Event ontvingen de 8 winnaars van deze fotowedstrijd hun prijs die uitgereikt werd door Ben van der Stee, loco burgemeester en wethouder van de gemeente Westland. Alle winnaars mogen deelnemen aan de cursus fotografie “Doen is Leren“.

Allen die erbij waren: bedankt voor uw aanwezigheid én belangstelling! Wij als het team van “Van Vliet Caravans”genieten nog even na met alle mooie foto’s.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

fotowedstrijd

Holland Campers