Trek erop uit- Event, een gezellige bijeenkomst!

We hebben in onze vorige nieuwsbrief de datum van 9 november 2019 al laten vallen..! En vandaag vertellen we u waarom. Wij organiseren op deze dag namelijk het “Trek erop uit” Event!

Een gezellige middag bij ons op het bedrijf, gevuld met presentaties. Ook maken wij de winnaars van de fotowedstrijd bekend. We zouden het geweldig vinden als u hierbij aanwezig bent! Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel!

Zo houdt de branchemanager van de BOVAG Maarten Mastop een interactieve technische presentatie deze middag . Hierbij vertelt hij aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden meer over veiligheid op de weg en over veiligheid van uw kampeermiddel. Heeft u een smartphone, vergeet deze niet mee te nemen!

Wilfred van Luijk van het verhuurbedrijf Holland Campers praat u bij over de toekomst van caravans en campers. Hij vertelt daarbij over de veranderingen in de markt en welke ontwikkelingen hij zoal ziet.

Namens van Vliet Caravans geeft Brenda Zwinkels een kijkje achter de schermen van het familiebedrijf. Van Vliet Caravans is een innovatief bedrijf waar er met de tijd wordt meegegaan. Zij zal hier meer over vertellen en ook wat de nieuwste ontwikkelingen zijn binnen het bedrijf.

Prijsuitreiking
Afgelopen zomer hebben wij u gevraagd vooral uw vakantiefoto’s in te sturen voor de fotowedstrijd “Trek erop uit “.  Zo konden wij toch een beetje meegenieten van al uw mooie bestemmingen. Zo leuk om te zien dat er ontzettend veel foto’s zijn binnengekomen. Tijdens dit het “Trek erop uit” Event worden uiteraard de 8 winnaars van deze fotowedstrijd bekend gemaakt die als prijs de cursus fotografie “Doen is Leren” ontvangen. Uiteraard zijn alle nominatie foto’s te bewonderen op onze “Wall of Fame”.

Het “Trek erop uit” Event vindt plaats op 9 november 2019 van 13.00 uur tot 16.00 uur. Laat u het via het formulier hier rechts weten of u aanwezig bent? Wij ontvangen u heel graag op ons bedrijf!

Trek erop uit Event
Trek erop uit Event *

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

fotowedstrijd