Bezoek aan Van Vliet Caravans door… een Mystery Guest!

Zijn wij ook wel daadwerkelijk zo klantvriendelijk als wij voor ons voor willen doen… eigenlijk wilde wij wel eens weten op welk niveau we als bedrijf gestald zouden worden. Hoe kan dit beter dan een Mystery Guest, wie ons telefonisch, via de mail én in real life op een anoniem moment komt beoordelen?

Inmiddels is deze Mystery Guest bij ons langs geweest en hebben wij de feedback ontvangen: eind Score 9! Wat zijn wij ontzettend trots op deze score…. deze hebben wij te danken aan ons TEAM want een bedrijf run je niet alleen maar echt met z’n allen!

Het cijfer 9 is onder andere gebaseerd op de vrolijkheid van onze medewerkers en op aanbevelenswaardig. Ook onze complete en zakelijke e-mail, mooie internetsite en call to action zijn er in het bijzonder uitgehaald.

De woorden van de Mystery Guest: Iedereen is van harte welkom bij van Vliet Caravans! Zowel bij binnenkomst in onze werkplaats, als wanneer je het kantoor binnenstapt. Met de compleet op caravans gerichte kantoor verwelkomen zij iedereen met een bijpassend caravansfeertje.

Natuurlijk zijn wij als bedrijf ook juist blij met Tips van de Mystery Guest, ons lijstje met doelstellingen is immers nooit voldaan. De Mystery Guest adviseert ons bij deze, NAW gegevens op te vragen voor het maken van afspraken, open vragen te stellen bij mindere tijden en een eventuele koffiehoek in het bedrijf te realiseren.

Wij waarderen meelevendheid ten zeerste en blijven altijd onze dienstverlening optimaliseren.

fotowedstrijd

Holland Campers