Coronavirus – Van Vliet Caravans

Bij Van Vliet Caravans volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Ons belangrijkste uitgangspunt is dat we bij alles wat we doen, uitgaan van de richtlijnen van het RIVM en de overheid. De overheid heeft maatregelen afgekondigd, die voor heel Nederland gelden tot en met 28 april.

Wij nemen de volgende maatregelen:

Ook wij willen de kans op verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk voorkomen en beperken. We volgen hierin de aangescherpte adviezen van het RIVM en de overheid.

  • Wij zorgen voor een fit team.
  • In ons pand is de frequentie van schoonmaken verhoogd en zijn er extra hygiëne maatregelen genomen.
  • Op werkdagen vinden de werkzaamheden in de werkplaats de normale doorgang, op zaterdagochtend zijn wij gesloten.
  • De werkzaamheden in de stalling zijn ongewijzigd, wij zetten met plezier uw caravan, camper of vouwwagen klaar voor het ophalen!
  • De Luxe Camperstalling is ongewijzigd bereikbaar.
  • Wij ontvangen geen klanten meer tot 28 april a.s. in ons pand (maar voeren dus wel graag het onderhoud of reparatie uit voor u).
  • Wij blijven telefonisch en/of per e-mail bereikbaar. We doen er alles aan om het niveau van dienstverlening op het vertrouwde peil te houden. Wel kan het zijn dat u lichte hinder ondervindt vanwege onze noodzakelijke ingrepen in de fysieke bezetting. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 28 april. Mocht de situatie in de komende periode wijzigen waardoor we eventueel nieuwe maatregelen moeten treffen, dan informeren we u hier zo snel mogelijk over.

Heeft u nog vragen, dan kunt u ons gerust mailen of bellen. Wij helpen u graag! Hopelijk tot snel in goede gezondheid.

Met vriendelijke groet,

Team Van Vliet Caravans