Waar bent u naar op zoek?

Team foto van Caravan Stalling van Vliet Team van Vliet

Zonnepaneel Vechline Blackline

Zonnepaneel Vechline Blackline

Een zonnepaneel is ideaal wanneer u niet afhankelijk wilt zijn van 230 volt stroompunten, u bent dan altijd en overal verzekerd van stroom.

Deze nieuwe hoogwaardige daglichtpanelen kunnen de opbrengst verhogen dankzij het gebruik van Back Contact-technologie. Hiermee worden de verbindingen tussen de lassen aan de achterkant gemaakt, die het blootgestelde siliciumoppervlak optimaliseren en het paneelgebied bij gelijk vermogen verkleinen.

Zonnepanelen – accu

Energie opwekken met zonnepanelen is 1 maar je moet de energie wel op een later moment kunnen gebruiken en daarom zijn accu’s noodzakelijk bij de zonnepanelen op een caravan of camper. Een zonnepaneel is een handige oplossing om zelf stroom te maken op plaatsen waar geen netspanning voorhanden is en om gewoon vrij te zijn in waar je bent gedurende langere tijd. Met zonne-energie kun je met de zonnepanelen één of meerdere accu’s opladen.

Set bestaat uit:
– Daglichtpaneel inclusief montagebeugels
– Laadregelaar
– Montage kit
– Dakdoorvoer
– 6mtr kabel

Laadregelaar

De zonnepanelen (of het zonnepaneel) laden de accu’s, waarbij de laadregelaar zorgt voor de juiste stroom en spanning. Dit laadproces verloopt handig automatisch en stopt uit zich zelf als de accu’s vol zijn. Bovendien beveiligt deze laadregelaar ook de accu’s, omdat hij voorkomt dat de accuspanning te laag kan worden als je teveel stroom verbruikt (door te veel te lang apparaten te gebruiken). Met een laadregelaar gaat je accu dus langer mee, terwijl hij de veiligheid van de gehele installatie verbetert. Deze is dus eigenlijk altijd erbij nodig.


Wilt u meer weten over dit product? Laat het ons weten, wij maken uiteraard met plezier een vrijblijvende offerte voor u.

Stuur ons een e-mail