Waar bent u naar op zoek?

Foto van Caravan Stalling van Vliet Team foto van Caravan Stalling van Vliet

Truma mover XT

Truma mover XT

Het neusje van de zalm onder de movers en wel 20 kg lichter als andere movers.

Met jarenlange competentie en ervaring heeft Truma een nieuw en extreem superieur manoeuvreersysteem ontwikkeld.
De nieuwe mover XT biedt dankzij uiterst efficiënte high-techmotoren maximaal gewichtsvoordeel van 20 Kg.

Ook over oneffenheden en hindernissen biedt de mover XT ultieme precisie en een 100% rechte loop. De made in Germany mover biedt optimale betrouwbaarheid en veiligheid. De motoren zijn koolborstel loze gelijkstroom motoren. Deze motoren laten het gebruik van een kleinere en lichtere accu met 38 Ah toe. De Truma Dynamic Move Technology biedt maximale manoeuvreerprecisie. Met de mover XT zijn lange hellingen moeiteloos te overwinnen.

De nieuwe XT mover stelt volledige nieuwe normen als het gaat om rangeerprecisie en bedieningsgemak. Daarnaast is de XT mover ook nog eens veel lichter dan zijn voorgangers en kan er tot ruim 20 Kg gewichtsbesparing behaald worden. Dit komt mede doordat de motors van de XT mover borstelloos zijn uitgevoerd. Wat betekend langere duurzaamheid en benodigd lagere batterijlaad capaciteit. Dit resulteert in lichtere mover / accu combinatie.

Ook volledig nieuw is de bediening van de XT mover. Het sturen en versnellen is afzonderlijk geregeld. Zo wordt er door middel van de schuifknop de snelheid geregeld en met de draaiknop gestuurd. Dit zorgt voor maximale rangeerprecisie


Wilt u meer weten over dit product? Laat het ons weten, wij maken uiteraard met plezier een vrijblijvende offerte voor u.

Stuur ons een e-mail