Waar bent u naar op zoek?

Team van Vliet Stalling van Caravan Stalling van Vliet

Thule Omnistor 5200

Thule Omnistor 5200

De Thule 5200 cassetteluifel is geschikt voor caravans en campers met een lengte van 190 tot 450 cm.

Het ontwerp van de 5200 cassetteluifel sluit goed aan op de zijwand van moderne voertuigen. De poten van de luifel zijn eenvoudig op te zetten en in te stellen dankzij het Quick Lock-systeem. De sterke knikarmen zijn uitgerust met spanarmen die zorgen dat het doek van de luifel perfect is op te spannen. De windweerstand wordt hiermee verhoogd.

Uniek cassetteverstelsysteem
De uitval gaat tot 250 cm en creëert daarmee extra ruimte die bescherming biedt tegen zon en regen. Om de luifel onder af te dekken is er een optionele rail beschikbaar die twee functies heeft. Met de ene functie kunt u een Thule tent installeren en met de andere functie kunt u een Thule LED Strip toevoegen. De steunpoten zijn verticaal uitvouwbaar zodat uw camper of caravan niet beschadigd. De Thule 5200 cassetteluifel kan open en dicht wanneer de schuifdeur van uw kampeerbus openstaat, enige voorwaarde is dat u de hoek naar wens opstelt. Dankzij het nieuwe unieke cassetteverstelsysteem blijft de luifel jaar in jaar uit goed sluiten. De regengoot is uitgerust met een voorlijst zodat schoonmaken eenvoudig gaat.


Wilt u meer weten over dit product? Laat het ons weten, wij maken uiteraard met plezier een vrijblijvende offerte voor u.

Stuur ons een e-mail