Waar bent u naar op zoek?

Team van Vliet Foto van Caravan Stalling van Vliet

Thule Omnistor 5200 Motorized

Thule Omnistor 5200 Motorized

De 5200 cassetteluifel van Thule Omnistor is de volledig vernieuwde en verbeterde versie van de bij iedereen bekende 5003 luifel.
Deze nieuwe en verbeterde 5200 luifel biedt een uitstekende bescherming tegen zon en regen en is voorzien van slimme en instelbare steunpoten die in de voorlijst zijn geïntegreerd. Sinds 2017 is er nu ook een versie beschikbaar met geïntegreerde 12v motor om de luifel elektrisch te openen en te sluiten.

luifel grijs

De Thule Omnistor 5200 heeft een projectie tot 2,50 m om uw persoonlijke ruimte uit te breiden en u tegen zon en regen te beschermen.
Het nieuwe design past nog beter bij de moderne campers en caravans. Het stijlvolle ontwerp van de luifelkast en de eindkappen zorgt dat de luifel perfect met het voertuig integreert.  Thule  Omnistor levert de nieuwe 5200 met 12v motor met een witte, antraciet of aluminium gekleurde luifelkast. De 5200 met 12v motor is enkel beschikbaar met doekkleur 31.


Wilt u meer weten over dit product? Laat het ons weten, wij maken uiteraard met plezier een vrijblijvende offerte voor u.

Stuur ons een e-mail