Waar bent u naar op zoek?

Stalling van Caravan Stalling van Vliet Team foto van Caravan Stalling van Vliet

Thule Caravan Light

Thule Caravan Light

Gaat u graag lekker fietsen op vakantie? Met de fietsendragers van Thule neemt u met het grootste gemak uw eigen fietsen mee. Dankzij de kwaliteitsproducten van Thule komen ze snel, gemakkelijk en veilig op uw bestemming aan. De Thule Caravan Light wordt bevestigd op het A-frame van uw caravan en biedt ruimte aan twee fietsen. 

Fietsendrager voor de caravandissel

Met uw eigen fiets mee op vakantie geniet u van een enorme vrijheid. Ontdek de omgeving heerlijk in de buitenlucht, terwijl u de auto gewoon kunt laten staan. De Thule Caravan Light is een lichte fietsendrager voor de caravan waarmee u twee fietsen mee kunt nemen. Hij kan een gewicht van 40 kg dragen. Dit model is hiermee niet geschikt voor het vervoeren van e-bikes. U kunt de fietsen gemakkelijk plaatsen en vastzetten door de wiel- en fietsbevestigingen en de verzwaarde schuimrubbers beschermen de fietsen tijdens het vervoer. De fietsendrager is deels kantelbaar. Om volledig toegang te krijgen tot de disselkast moeten de fietsen worden afgenomen.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2
  • Maximaal draaggewicht: 40 kg
  • Deels kantelbaar
  • Montageplaats: dissel

Maak uw fietsendrager extra veilig

Naast fietsendragers biedt Thule een aantal accessoires waarmee u het vervoer van uw fietsen nog veiliger maakt. Aan de Thule Caravan Light kunt u bijvoorbeeld de Thule Bike Holder 1 toevoegen. Deze verstelbare en vergrendelbare afstandhouder houdt uw fiets in positie. Verder kunt u ervoor kiezen om uw fietsen extra te beveiligen met het Thule Cable Lock. Deze sterke, gecoate kabel van 1,80 m zorgt ervoor dat uw fietsen niet zomaar van de fietsendrager gehaald kunnen worden. Neem een kijkje in ons assortiment van Thule om nog meer mogelijkheden te ontdekken.

Thule maakt het makkelijk en veilig om uw fiets op reis te nemen. Draagt u uw fiets liever op de achterwand of in de garage van uw voertuig? Ook hiervoor biedt Thule oplossingen. Kies de optie die het best bij u past en geniet tijdens uw vakantie van talloze fietstochten


Wilt u meer weten over dit product? Laat het ons weten, wij maken uiteraard met plezier een vrijblijvende offerte voor u.

Stuur ons een e-mail