Waar bent u naar op zoek?

Foto van Caravan Stalling van Vliet Team van Vliet

Oyster 65 vision

Oyster 65 vision

Gemotoriseerde buiteneenheid met paraboolantenne en ruisarme universele LNB zonder ontvanger, maar inclusief separate bedieningseenheid. Deze slaat de gegevens van de gebruikte ontvangstlocaties op in zijn geheugen, waardoor het uitrichten van de schotel uiterst snel verloopt. Eenvoudig te bedienen dankzij het fraai verlichte display met overzichtelijke Nederlandstalige menu’s.

Afmetingen:

digitale ontvanger bxdxh: 33,7×21,7×6,4 cm
schotel Ø: 65 cm
De Oyster vision is volledig automatische schotel. Eenvoudig te bedienen met behulp van een nederlandstalig menu. Zoektijd ligt tussen de 30-60 sec. De LNB is geschikt voor analoge en digitale zenders. Werkt op 12/24volt. Hoogte ingeklapt 22cm. Gewicht 14kg. De set bestaat uit een Draaimechanisme, montageplaat,schotel, LNB, besturingsunit,dakdoorvoer en de benodigde aansluitkabels. (excl. digitale/analoge receiver,accu of omvormer min. 8amp

Digitale televisie rechtstreeks uit de ether. U kiest hiermee voor een glashelder beeld, zuiver geluid en perfecte service.


Wilt u meer weten over dit product? Laat het ons weten, wij maken uiteraard met plezier een vrijblijvende offerte voor u.

Stuur ons een e-mail