Waar bent u naar op zoek?

Team foto van Caravan Stalling van Vliet Foto van Caravan Stalling van Vliet

Truma mover smart A

Truma mover smart A

Met de Truma Mover smart A is het manoeuvreren van de caravan zo gedaan. U rijdt hem soepel en nauwkeurig naar de juiste plek. Dankzij het bevestigingssysteem van hoge kwaliteit is de mover ook snel gemonteerd. Met deze mover begint u helemaal relaxed aan uw vakantie!

Moeiteloos manoeuvreren

De Truma Mover smart A is uw ideale hulp bij het parkeren van uw caravan. De Softstart-functie zorgt ervoor dat de caravan zonder schokken start en op de millimeter nauwkeurig stopt. U bestuurt de mover met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Zo kunt u de caravan soepel, gevoelig en nauwkeurig manoeuvreren. De mover is universeel, dus hij is voor elk gangbaar chassis geschikt. De Truma Mover smart is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de manuele Mover smart M en de automatische Mover smart A. Het verschil zit in de manier waarop de mover op de band geplaatst wordt. De M zet u met de hand met één hefboombeweging op en van de band, zonder gebruik van een zwengel. Bij de A hoeft u alleen op de knop te drukken om hem automatisch op en van de band te plaatsen.

mover smart

Belangrijkste voordelen

  • Manoeuvreer soepel, gevoelig en nauwkeurig
  • Past op elk gangbaar chassis
  • Automatisch op de band te plaatsen
  • Kan hellingen van 13 procent aan
  • Geschikt voor enkelassige caravans tot 2000 kg

Krachtige en gebruiksvriendelijke mover

De krachtige Truma Mover smart is goed voor een stijgingspercentage van 13 procent. De Mover smart M is geschikt voor enkelassige caravans tot 1800 kg en de Mover smart A tot 2000 kg. De aandrijfrollen zijn gemaakt van aluminium, waardoor ze heel licht, maar toch robuust zijn. Ze grijpen de band zonder weg te glijden en brengen de aandrijfkracht optimaal over. Het bevestigingssysteem is van hoge kwaliteit. U monteert hem dan ook snel en gemakkelijk.

Met deze Truma Mover staat de caravan binnen de kortste keren goed op zijn plek. Dan kan de vakantie echt beginnen!


Wilt u meer weten over dit product? Laat het ons weten, wij maken uiteraard met plezier een vrijblijvende offerte voor u.

Stuur ons een e-mail