Waar bent u naar op zoek?

Team van Vliet Foto van Caravan Stalling van Vliet

Truma Aventa Compact

Truma Aventa Compact

Na een verfrissende duik in het zwembad of in zee is het heerlijk om ook in uw caravan of camper koel te blijven. De Truma Aventa dakairco Compact past op ieder dak, ook op het kleinste. Koel uw voertuig op vakantie tot de ideale temperatuur en geniet!

De ideale temperatuur met een compacte dakairco

Met de Truma Aventa dakairco Compact bereikt u altijd een prettig binnenklimaat in uw caravan of camper. Deze airco heeft een koelvermogen van 1700 W en is uitgevoerd in de kleur wit. Hij koelt sneller dan elke andere airconditioning. De Truma dakairco voor de caravan is technisch geoptimaliseerd en is op dit moment de stilste airco die momenteel op de markt verkrijgbaar is. U ontspant dus in alle rust. De bijbehorende luchtverdeler Small wordt los geleverd en is verkrijgbaar in de kleuren grijs en crème. Uw airconditioningsysteem met CE-keurmerk kan eenvoudig na aanschaf geplaatst en ingebouwd worden.

Belangrijkste voordelen

  • Past op elk voertuigdak
  • Koelvermogen van 1700 W, koelt zeer snel
  • Stilste dakairco op de markt
  • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening en CP Plus bedieningspaneel
  • Op afstand te bedienen met iNet Box en gratis Truma App
  • Weegt slechts 27,5 kg
  • Garantie: 2 jaar
Airco

Compact en gebruiksvriendelijk

Een groot voordeel van de Truma Aventa Compact is dat hij op ieder dak past. Hij is daardoor ook zeer geschikt voor camperbusjes en motorhomes. De afmetingen van de dakairco zijn 26,6 x 56 x 78,5 cm (hxbxd) en met zijn 27,5 kg is hij lichtgewicht. Hij werkt op 230V en wordt bovenop uw caravan of camper gemonteerd op de plaats van het dakraam. De luchtverdeler wordt aan de binnenkant van het plafond bevestigd. De luchtstroom wordt gelijkmatig verdeeld zonder tocht. U stelt de binnentemperatuur gemakkelijk in met de afstandsbediening, maar u kunt ook gebruikmaken van het unieke digitale CP Plus bedieningspaneel om de airconditioning te programmeren. In combinatie met de iNet Box regelt u uw airconditioningsysteem met behulp van de Truma app eenvoudig op afstand met Bluetooth of sms.

Met de Truma Aventa dakairco Compact zit u er heerlijk koel bij op de camping. Genieten van een prettig binnenklimaat in uw caravan of camper was nog nooit zo eenvoudig!


Wilt u meer weten over dit product? Laat het ons weten, wij maken uiteraard met plezier een vrijblijvende offerte voor u.

Stuur ons een e-mail