Bovag caravanverzekering

Caravanverzekering

Wanneer de dagen weer langer worden en de klok weer een uur vooruit is gezet, beginnen de meeste caravanners al weer uit te kijken naar het moment waarop de caravan voor het eerst uit de stalling wordt gehaald.
Als u met de caravan onderweg gaat, is het de bedoeling dat u ontspant. U heeft immers vakantie. Het afsluiten van een caravanverzekering zult u niet direct associëren met het genieten van uw caravan. Toch kan een goede caravanverzekering daar zeker aan bijdragen. Zorg daarom dat uw caravan goed verzekerd is. Zodat áls er iets gebeurt, u zich geen moment druk hoeft te maken over de schade.

De wettelijke aansprakelijkheid verzekeren is niet nodig, omdat dit valt onder de WA-verzekering van het trekkende voertuig. Wel is een aanvullende cascoverzekering aan te raden, voor optimale dekking bij schade aan de caravan en/of de voortent. En natuurlijk kunt u ook de inboedel meeverzekeren. Een hele zorg minder!

Waarom een BOVAG caravanverzekering afsluiten?

De BOVAG Caravanverzekering is een uitstekende verzekering die ook nog eens verrassend geprijsd is. Een paar voordelen die de twee soorten dekkingen u bieden:

 • Hagelschade is standaard meeverzekerd.
 • Een jaar schadevrij? Dan krijgt u 10% instapkorting.
 • Tot 5 jaar na aankoop krijgt u de aanschafprijs van uw nieuwe caravan vergoed.
 • Tot 2 jaar na aankoop krijgt u de aanschafprijs van uw occasion vergoed.
 • Schadereparaties kunnen gewoon worden uitgevoerd door Van Vliet Caravans. Hierdoor bent u gegarandeerd van vakkundig herstel op een vertrouwd adres.

De Caravanverzekering van BOVAG heeft een uitgebreide dekking. Er valt veel onder de dekking:

 1. Hagelschade is standaard meeverzekerd
 2. Materiaal- en constructiefouten bij een caravan die niet ouder is dan drie jaar
 3. Bergings- en opruimingskosten
 4. Kosten van het herplaatsen van een stacaravan
 5. Schade bij aanrijding
 6. Vandalisme
 7. Inbraak en diefstal
 8. Brand en ontploffing
 9. Storm
 10. Enig van ander buiten komend onheil

Vraag hier een offerte aan voor uw caravanverzekering en vermeld uiteindelijk als bedrijf Van Vliet Caravans in Wateringen.