BOVAG-onderhoudsbeurt 2020 & doe mee aan één van onze workshops!

Ondanks dat het kampeerseizoen 2019 nog niet is afgelopen… zijn wij toch alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe kampeerseizoen 2020. Om ervoor te zorgen dat u volgend jaar weer veilig de weg op gaat én uw caravan, vouwwagen of camper voorzien is van al uw wensen, kunt u uw opdracht of offerte nu al aan ons doorgeven.

Bij een BOVAG-onderhoudsbeurt voeren wij diverse vaste werkzaamheden uit, gericht op veiligheid onderweg & op de camping en een langere levensduur. Om uw caravan, vouwwagen of camper in goede conditie te houden, adviseren wij om één keer in de twee jaar een BOVAG-onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. In het tussenjaar voldoet een Vakantiecheck (Plus). Zo kunt u altijd veilig op vakantie.

BOVAG
Werkzaamheden aan uw kostbare caravan, vouwwagen of camper vragen om vakmanschap, kennis en ervaring. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie BOVAG Caravan- & Camperbedrijven. Zo bent u ervan verzekerd dat werkzaamheden volgens de strenge normen en de BOVAG algemene voorwaarden uitgevoerd worden. Uiteraard door gediplomeerde monteurs met een passie voor het kamperen!

Door voor 1 november 2019 uw opdracht via het formulier hier rechts in te vullen, kunt u gratis deelnemen aan één van onze onderstaande workshops. De opdracht voeren wij uit in de winter / voorjaar 2020, mocht u een voorkeur hebben wanneer de opdracht wordt ingepland dan vernemen wij dat graag (dit kunt u aangeven bij het veld opmerkingen).

Bovag onderhoudsrapport

BOVAG-Pitstop filmpje met Tom als Bovag-keurmeester: zorgeloos vakantie garantie!

Lijkt het u ook leuk om één van onze workshops bij te wonen? Geef u opdracht op en maak een keuze…

Heeft u altijd al meer willen weten over het onderhoud van uw kampeermiddel? Kunt u wel wat inspiratie gebruiken voor het koken op de camping? Wilt u weten hoe u de mooiste foto’s maakt op vakantie? Of wilt u misschien alles weten of over “Camperen”? Al onze gratis workshops op een rijtje:

  1. Techniek: Veiligheid voor alles*!
  2. Techniek: Sta je mannetje! (ladies only)*
  3. Inspiratie: Koken op de camping!*
  4. Inspiratie: Maak de mooiste foto!*
  5. Inspiratie: Camperen?!*

Wij organiseren bovenstaande workshops op vrijdagmiddag 14 februari van 13.00 tot 16.00 uur én zaterdagochtend 15 februari van 10.00 – 13.00 uur. Meer informatie per workshops vindt u onderstaand.

*Door voor 1 november 2019 uw opdracht via het formulier hier rechts in te vullen, kunt u gratis deelnemen aan één van onze workshops. Geef u snel op want er zijn een beperkt aantal plaatsen per workshop én VOL= VOL. Workshops zijn niet inwisselbaar voor geld, diensten of goederen en zijn niet overdraagbaar. De workshops zijn onder voorbehoud van genoeg aanmeldingen.

Aanbiedingen 2020
Ik geef een opdracht voor: *